plavec píše:odrazku ... za 950kč
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![:Hangman:](./images/smilies/icon_hangv.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ne nejde o překlep.Slovy:devětsetpadesát kč.Nulašestka píše:plavec píše:odrazku ... za 950kčJestli nejde o překlep, tak to je na
![]()
a taková kouzla mám na Ladě rádplavec píše: ...Když jsem vymontoval původní tak jsem zjistil, že má (nová) o dva šroubky míň
Tak z něčeho vyžít musí a z prodeje novejch aut to asi nebudeplavec píše:Ne nejde o překlep.Slovy:devětsetpadesát kč.Nulašestka píše:plavec píše:odrazku ... za 950kčJestli nejde o překlep, tak to je na
![]()
Taky jich mají skladem dost protože je nikdo nekupuje. Na prd je že se do toho auta musí lejt šťáva aby jelo.
![]()
Na předchozí stráku jsem dodal foto.
Já nic,já jsemrozkklepával nejtek.Chester píše:Co s těma odrazkama pořád děláte?
Typická řetězová reakce.plavec píše: ... při prvních couvacích pokusech do garáže jsem s ní ťuknul do svěráku - pak jsem svěrák zapřáhnul a odtáhnul ven ...
zajisté, protože řetězu jsem také užil.Koko Loko píše:Typická řetězová reakce.plavec píše: ... při prvních couvacích pokusech do garáže jsem s ní ťuknul do svěráku - pak jsem svěrák zapřáhnul a odtáhnul ven ...