Jarní sraz 2009
Moderátor: Moderátoři
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě připadá sraz krátkej ale to bude že je dobřa organizace
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsme řešili na spanilkách stejný problém co vy, děláme kolony dvě jednu 4x4 a druhou leštěnky a jedeme většinou dvě trasy tak aby se všichni vešli.
Ještě dotaz, Jaký je rozdíl mezi malou a velkou chatkou Bude nás pět!?? Když platím za chatku platím i ostatní polatky tzn. za dospělého atd??
Mimochodem VELMI mne pobavil příplatek za jednu noc.
Velmi děkuji za odpovědi
Pavel V.
Ještě dotaz, Jaký je rozdíl mezi malou a velkou chatkou Bude nás pět!?? Když platím za chatku platím i ostatní polatky tzn. za dospělého atd??
Mimochodem VELMI mne pobavil příplatek za jednu noc.
Velmi děkuji za odpovědi
Pavel V.
VAZ 2102 zvaný Žíža
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Kolonu bych nechal jen jednuPavel V. píše:Protože jsme řešili na spanilkách stejný problém co vy, děláme kolony dvě jednu 4x4 a druhou leštěnky a jedeme většinou dvě trasy tak aby se všichni vešli.
Petr HC už zařídil spoustu věcí které by se tím jen ztížili
Tyto informace ti zjistím až se setkám s vedením kempuPavel V. píše:Jaký je rozdíl mezi malou a velkou chatkou Bude nás pět!?? Když platím za chatku platím i ostatní polatky tzn. za dospělého atd??
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Neboj Honzíku, budu se za tebou držet.....Honza 21061 píše:Žádný dvě kolony, je třeba to všechno prohnat najednou a naplno, ať už je to 1200, 1500, nebo Niva s krátkou rozvodovkou. Kdo má zájem o rozehřívací kolo, ať se připojí ke mně do kolony na sraz.
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
Včera dopoledne jsem měl cestu do Jičína. Díky krásnému odpolednímu počasí jsem se rozjel provést jednu z posledních „rekognoskací“ trasy spanilky 2009. Mimo to, že jsem zjistil dva nedostatky (neoznačená odbočení v obci Doubrava směr Všeň a ve Svatoňovicích směr Roudný) na která bude výrazně upozorněno v itineráři, jsem zjistil, že chyba v kilometráži (podle mého denního počítadla), se mi proti mapě na celé trase rozchází o necelé 3 km na trase 47 km (což je myslím rozumná tolerance).
Vozovky jsou na naše poměry v přijatelném stavu, někde (odhadem ze 70 % téměř perfektní) .
Za výrazný úspěch však považuji to že se mi provedla „přepadovka“ (a ještě jednou se tímto turnovským úředníkům omlouvám) na MěÚ Turnov, kde se mi podařilo (za přispění úředníka „Samaristy“), přesvědčit p.vedoucího dopravního odboru k tomu, že namísto autobusového nádraží, kam podobné akce směrují, nám poskytne prostor hlavního historického náměstí – za velmi mírnou úplatu k použití veřejného prostoru – takže budete moci vystavit a fotit svoje „miláčky a leštěnky“ s krásným historickým pozadím a s podstatně větším zájmem turnovské veřejnosti než někde na „autobusáku“, kde v sobotu odpoledne asi skoro nikdo nebude.Rozhodnutí MěÚ o povolení akce bude doručeno vedení LKČS .
Tady bych ještě chtěl upozornit na to, že pokud někdo máte „olejničku“, abyste nezadali důvod k nějakým problémům se znečištěním prostoru náměstí, poněvadž se zde běžně neparkuje. Je zde ale asi 10 míst k běžnému parkování, takže kdo si není jistý únikem oleje, zůstaňte na těchto místech nebo proveďte jiná „nezbytná opatření“.
Příloha : ITINER2009ver_F
Vozovky jsou na naše poměry v přijatelném stavu, někde (odhadem ze 70 % téměř perfektní) .
Za výrazný úspěch však považuji to že se mi provedla „přepadovka“ (a ještě jednou se tímto turnovským úředníkům omlouvám) na MěÚ Turnov, kde se mi podařilo (za přispění úředníka „Samaristy“), přesvědčit p.vedoucího dopravního odboru k tomu, že namísto autobusového nádraží, kam podobné akce směrují, nám poskytne prostor hlavního historického náměstí – za velmi mírnou úplatu k použití veřejného prostoru – takže budete moci vystavit a fotit svoje „miláčky a leštěnky“ s krásným historickým pozadím a s podstatně větším zájmem turnovské veřejnosti než někde na „autobusáku“, kde v sobotu odpoledne asi skoro nikdo nebude.Rozhodnutí MěÚ o povolení akce bude doručeno vedení LKČS .
Tady bych ještě chtěl upozornit na to, že pokud někdo máte „olejničku“, abyste nezadali důvod k nějakým problémům se znečištěním prostoru náměstí, poněvadž se zde běžně neparkuje. Je zde ale asi 10 míst k běžnému parkování, takže kdo si není jistý únikem oleje, zůstaňte na těchto místech nebo proveďte jiná „nezbytná opatření“.
Příloha : ITINER2009ver_F
- Přílohy
-
- ITINER2009F.xls
- (75 KiB) Staženo 248 x
-