Akorát teda: přišel už někdo na to připojování vozů???
Moderátor: Moderátoři
Zato se nám vrátila jiná průvodčí, která chyběla pro změnu mne, páč sem se s ní ve vlaku nikdy nenudil.Michal Pokorný píše:Já jsem ho tedy potkal 7.2. ve vlaku 6108Byl to už takový postarší kousek.
Bohužel už jsem tu ale dlouho nepotkal tu nejúžasnější průvodčí co jsem kdy viděl. Buď to už jezdí jinde, nebo na ní nemám štěstí.
Má takový šíleně mohutný účes (ona dámská stejnokrojová čepička se tam úplně ztratí), vlasy hodně světle blond a je majitelkou velice temně hrubého hlasu.
Ta je fakt bezvadná
Tim to neni, tuto už jsem odhalil a řikam, s ET22 už jsem se sžilzelvotron píše:Asi vím proč ti to nejelo, kdykoliv máš kontrolér na nule a chceš přidat tak nejdřív musíš zmáčknout + jen jednou a chvilku počkat až to cvakne, zhasne zelený světýlko a rozsvítí se oranžový a pak můžeš přidávat dál, když to tam z nuly nasypeš hned tak se vůbec nesepne proud do motorů.
Kód: Vybrat vše
Dziękujemy za rejestrację. Administrator musi zatwierdzić Twoją rejestrację zanim będziesz mógł używać swojego konta. Wkrótce otrzymasz email z decyzją administratora.
Kontrolér na první nebo druhej, natlačit, zabrzdit lokomotivu a sject na nulu .... nebudeš přece týrat trakčákyzelvotron píše:pomalu najet, dát regulátor na první stupeň a tlačit na nárazníky,