2103
Moderátor: Moderátoři
Saynerm: a co pak s votuzenym autem? Za pár let se toho budeš chtít zbavit a až třeba jednou dospěješ a nebudeš chtít mít nějakou obludu ze StarTreku, tak co pak s takovym krámem? Neprodáš to, protože to nebude mít prakticky žádnou historickou hodnotu a mladí votuzeři budou už o level výše, na vozidlech z roků výroby daleko za 80tými léty. A všechny peníze cos do toho vrazil budou v včetně hodnoty toho auta jakožto veterána, zatímco lidi, co si auta uschovali a hýčkali budou mít ceněnou raritu a ne klingonskou válečnou loď, designem podobnou kontejnerům na papír z 3. tisíciletí.
Lada 2103 v TP, kastle je lada 2106, motor 1500S červená barva....
motor jde jak zvon, dílů plná garáž (snad jen kromě bloku motoru všechno), jenom starému pánovi v 85roce sklouzla noha ze spojky a auto je spraveno tak že je o 1mm menší spára mezi zadním blatníkem a zadníma dveřma, dalo by se to nějak přesadit (s dveřma se hýbat nedá - myslím tím, že posun dveří by to neřešil).
motor jde jak zvon, dílů plná garáž (snad jen kromě bloku motoru všechno), jenom starému pánovi v 85roce sklouzla noha ze spojky a auto je spraveno tak že je o 1mm menší spára mezi zadním blatníkem a zadníma dveřma, dalo by se to nějak přesadit (s dveřma se hýbat nedá - myslím tím, že posun dveří by to neřešil).
Na koupi se pracuje, mám to auto slíbený (svojí blbostí jsem se připravil o poctivý čepy na přední nápravu - neboť jsem je instaloval do již zesnulé 05) včetně komplet dílů na generálku, během léta bych se měl stát majitelem (uvidíme jak budou vycházet finance na přepis), zatím stojí v garáži a já ho chodím "hladit"...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, mě to udrelo do očí dřív, než jsem se dočet ke kvízu
Ta fotka působí zvláštně
Ta fotka působí zvláštně
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
I pro mě?Jelen píše:Nacpi sem víc fotek, ať je na co koukat. To platí pro všechny trojkaře
[ Komentář přidal: Jelen: čt únor 12, 2009 16:59 ]
jistě, takový skvost si nemůžeš nechávat jen pro sebe, je to impresionistické umělecké dílo, kdy se snoubí ruku v ruce ladné tvary s korozí a kytem
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Mimochodem, kdo říkal, že jsou k nesehnání? http://autodilykrc.cz/eshop/detail/blik ... 4a5f3a0cff i s těsněním http://autodilykrc.cz/eshop/detail/tesn ... c179546f52