Tak po 4 mesicich schaneni informaci sem konecne dosel k nejakemu zaveru. Najdete tu ruzne upravy, manualy a fotky pro inspiraci a tak, postupne dodelam galerii ale zatim sou k dispozici manualy a nejake info. Pokud mate pripominky, sem s nima.
Stranky Vozu Lada Niva
Pro vsechny Co schaneji INFO o Nivach
Moderátor: Moderátoři
Pro vsechny Co schaneji INFO o Nivach
LADA NIVA 1.9TD
- chomjak
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na odborníky. V bazaru jsou na prodej díly z 05. Mimo jiné je tam čidlo oleje a klíňák altíku. Zajímalo by mě, jestli to pasuje na nifku. Mám o tom zájem, ale nejsem si jistej.
Ještě se chci zeptat na filtr box. Jsem zvyklej ze žigula na kulatej plechovej. A na nivě ( 1.7i r.v. 97) mám takovej plastovej oválnej. Patří to tam? Mám pocit, že to tam moc nesedí a ani netěsní.... Díky za radu.
tak klíńák a čidlo je dle nabídky nových náhradních dílů stejný. Ale filtrbox mě zajímá furt
Ještě se chci zeptat na filtr box. Jsem zvyklej ze žigula na kulatej plechovej. A na nivě ( 1.7i r.v. 97) mám takovej plastovej oválnej. Patří to tam? Mám pocit, že to tam moc nesedí a ani netěsní.... Díky za radu.
tak klíńák a čidlo je dle nabídky nových náhradních dílů stejný. Ale filtrbox mě zajímá furt

Honda shuttle 1.6, 4x4, 110 koní
Niva 1,7i - Bludimíra
Niva 1,7i - Bludimíra
cidlo tlaku oleje sedichomjak píše:Dotaz na odborníky. V bazaru jsou na prodej díly z 05. Mimo jiné je tam čidlo oleje a klíňák altíku. Zajímalo by mě, jestli to pasuje na nifku. Mám o tom zájem, ale nejsem si jistej.
klinak sedi pokud nemas posilovac rizeni(myslim ze je tim klinakem pohanen)
filtrbox z 05 tam nedas. na ickovy nivy patri ten obludnej velkej. ma stejnej dekl jako stary karburatorovy ale kdyz ho otevres tak hned poznas ze je jinej

E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
maysner vsetko napisal spravne len upravim ten klinak - u nivy su dve verzie pohonu serva - bud to klinovym remenom, v tom pripade su tam dva - jeden naprosto stejne ako keby tam servo nebolo a druhy pohana iba servo od pridavnej remenice alebo druha varianta - remen nie je klinovy, ale plochy a pohana vsetko len ten jeden. vacsinou som sa s tym stretol len u Chevy a dizla
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4