Priora
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No jestli ono to nebude tim, že to má světla, 4 kola a černou barvu. Jinak v tom tu podobu fakt nevidim.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
mozno to bude tym, ze som zvyknuty na krabice. Nech sa pohnem kamkolvek, tak vycnievam z radu a nevypadam ani trochu podobne ako vsetko naokolo.....
Priora na moj vkus az prilis zapada do dnesneho sveta Ale to sa uz coskoro zmeni
Priora na moj vkus az prilis zapada do dnesneho sveta Ale to sa uz coskoro zmeni
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo učine řešeni problemu Takove ot ach joPuhi píše:Majo ma asi zabije
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
Naposledy upravil(a) Nulašestka dne stř úno 04, 2009 06:50, celkem upraveno 2 x.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem řek, tak se taky stalo.Na minulej stránce jsem píše:Já se tak stydim, ale já jsem jí na vlastní bulvy eště neviděl. Pořád koukam do KT prodejny, jestli se tam neobjeví, a ono pořád nic. Jestli dam zkoušky včas, tak veřejně vyhlašuju, že si udělam výlet na Koněvku nebo tak! A při tý příležitosti zajdem na jedno
Priora naživo se mě líbí eště víc než z obrázků. Viděl jsem sedana, hatch na saloně nebyl. Posez v tom je asi pěknej, na muj vkus je ale přístrojovka povylezlá moc k řidiči. Tudíž sedadlo na dorazech a furt je blízko. Pedály jsou ale zase utopený dost hluboko, takže ty jsou asi v pohodě co se týče umístění. Řek bych, že se tam hůř leze, přece jenom proti nulatrojce je to tam samej plast Nevim, asi to je o zvyku, ale zdálo se mě to jako celkem fajn.
Jinak jsem se tam dozvěděl, že zrovna jeli na Mělník pro ňákou Prioru, která bude předváděcí a 9.března tušim prej pude před novináře, takže jí do tý doby musí pořádně zaject, aby jí nepomluvili
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Laďuša píše: Jinak jsem se tam dozvěděl, že zrovna jeli na Mělník pro ňákou Prioru, která bude předváděcí a 9.března tušim prej pude před novináře, takže jí do tý doby musí pořádně zaject, aby jí nepomluvili
Odkaz přímo na zdroj. Píšou že v prvních 5-ti minutách je nejrychlejší, ale dál už jen průměr. Asi to budu muset u sebe taky změřit, zdá se mi že to nějako pozdě topí.Laďuša píše: _________________________
http://moto.onet.pl/1529321,2217,artykul.html
V testu, který auto nejrychlejš topí, vyhrála Lada 2170
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.