Áno, jsem fanúšik Lady.rudo. píše:vidím, že si ozajstným fanúšikom Lady
Fota pošli,rád je tu vystavím.Ty zážitky sú niekedy úžasné. Viz téma: Poklábosme- Taky vás mají za exota? .
ČO to znamená : serebrjanaja Lada?
Moderátor: Moderátoři
Áno, jsem fanúšik Lady.rudo. píše:vidím, že si ozajstným fanúšikom Lady
Ďakujem, tak to sme dvaja. No ešte mám pár nápadov, ako ho ešte trocha skrášliť. Musím podotknúť, že všetko je užívaniu odolné, no do umývárky s tým nepôjdem, ale neišiel by som ani tak.ra100 píše:Nádherné autíčko,už sa teším na foto interieru,samozrejme ak ho sem hodíš.
Aj ja mám na zatmaveni skiel ten istý názor ako ty, ale čo už, za pár korún mi to vyšlo aspoň tak. No určite by to bolo lepšie ako píšeš. Puklice sú z najlacnejších, ale tiež som ich trochu upravil. Pred tým som mal krajšie, no ukradli mi ich a pri tom už boli polámané.plavec píše:Ten chrom je hezkej.Ale celkový vizuální dojem na to auto sráží ty skla.Jsem sice zastáncem zatmavování skel, ale když už, tak olepit všechno kromě čelního a vypadá to mnohem lépe.Kola jsou moc hezký ladí k Ladě.Zvláštní je to poslední boční sklo, respektive ten levý horní roh.
A jak vypadá ten interier?
To je vážně škoda.rudo. píše:Ofuky som potratil a polámal.
Počítal jsi kolko si do toho dal peňazí?rudo. píše:ale čo už, za pár korún mi to vyšlo aspoň tak.