Jdeme na pivo, pojďte taky-Praha
Moderátor: Moderátoři
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Zpáteční říkáš? Já pomýšlel na nějakou další riskantní jízdu se SA po dlouhé době, příp. nějakou konkurenční Karosu (který prostě miluju, houpe to, táhne to, a nebejvá tam horko ...). No anebo ten vlak, no ....
Vida, musím si to na ten pátek promyslet a nachystat ....
Vida, musím si to na ten pátek promyslet a nachystat ....
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak už zejtra, lidičky. Takže složení nebude holt největší, ale aspoň něco. Ráno na Koněvku si teda dělam výlet sám, jo?
A sraz kolem tý sedmý na Vodičkova Haltstelle?
Davide, já jedu každopádně vlakem. Jede to v 0:11, to by mělo bejt akorát. A nebo, když bude, jak podotknul Teepee, echt konstelace, tak pak ve 4:11
Takže kdo vlastně bude? Já, Plavec, David, Teepee snad, MP se určitě už taky vykurýroval , někdo další pražskej by se taky eště moh přidat
Kdyžtak se ozvěte, já už tam budu cca od 9 ráno a program kromě Koněvky a večera tak ňák nemam Číslo na mě: už tu neni
A sraz kolem tý sedmý na Vodičkova Haltstelle?
Davide, já jedu každopádně vlakem. Jede to v 0:11, to by mělo bejt akorát. A nebo, když bude, jak podotknul Teepee, echt konstelace, tak pak ve 4:11
Takže kdo vlastně bude? Já, Plavec, David, Teepee snad, MP se určitě už taky vykurýroval , někdo další pražskej by se taky eště moh přidat
Kdyžtak se ozvěte, já už tam budu cca od 9 ráno a program kromě Koněvky a večera tak ňák nemam Číslo na mě: už tu neni
Naposledy upravil(a) Laďuša dne sob úno 07, 2009 11:57, celkem upraveno 1 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Ahoj, jestli mi do toho nic nevleze, což asi ne, tak se k vám přidám, asi se ti, Laďušo, ozvu na ten mobil, protože si nejsem jistej, že se navzájem poznáme vizuálně, i když můj xicht hned tak někdo nezapomene... Takže počítám s tím srazem v 19:00 na Vodičkový
I když mě napadá, že jestli tam bude dmatej, tak toho bych poznat měl...
I když mě napadá, že jestli tam bude dmatej, tak toho bych poznat měl...
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Michale, holt na vlak kategorie rychlík nasedneš, až zase vstaneš.Michal Pokorný píše:v době kdy ty už budeš v Praze já půjdu spát.
Nu uvidíme, takhle si tě rozhodně nevybavujuRadek píše:si nejsem jistej, že se navzájem poznáme vizuálně, i když můj xicht hned tak někdo nezapomene...
No v poslední době bych ho nazval po indiánsku Mistr pozdních příchodů na schůzeRadek píše:I když mě napadá, že jestli tam bude dmatej, tak toho bych poznat měl..
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak koukám, že jsme měli vážně rezervovat stůl.Jsem se bál, aby nepřišli jen tři lidi.A nakonec takový zájem Tak se dostavím a budu doufat, že se ta celá tlupa najde a vejde do hospody.Když bude plno, tak holt, zkusíme změnit lokál.Jedu nakonec autem, tak si dám jedno max. dvě abych odjel po svejch
Těším se.
Těším se.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Tím provozuschopný jsem si nechával zadní vrátka, která jsem nucen využít.Teepee píše:Pokud budu provozuschopný, tak přijdu.
Z důvodu nemoci (já jsem nastydlej, to by možná nebylo tak strašný, ale manželka leží druhý den s chřipkou a 39°C teplotou, je zcela nemožná - klouby, svaly). A někdo se o ty děti postarat musí. Navíc, od čtvrtka jsem na OČR, nepůjdu se courat po hospodách.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Michal Pokorný
Hodnocení
Tak slezina se vydařila.Díky všem za účast.
Foto ode mne.
Foto ode mne.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Akce se mě líbila, bylo fajn
Na tej fotce....kde je Plavec? Neni snad v kuchyni?
Fotky ode mě dodam po zpracování
Na tej fotce....kde je Plavec? Neni snad v kuchyni?
Přibližně v tutu dobu jsem se už taky nacházel v příbytku.Plavec píše:Dnes 2:38
No jo, už je to takMichal Pokorný píše:"Můžeš pzdravovat na fóru, že zdravím ze hřbitova"
Fotky ode mě dodam po zpracování
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No musel jsem zkontrolovat kastroly a zapoměl jsem vám všem vyřídit pozdravení od kuchařkyLaďuša píše:kde je Plavec? Neni snad v kuchyni?
LaĎušo už máš fotky "vyvolaný" ? Ta moje se moc nepovedla a co si pamatuju, tak jsi fotil docela dost a dmatej taky. Tak to sem honem šoupněte.