Ale syslim, akorát né takovym stylem jako ty, že vim o vraku a nedám kontakt na vrakáč jen pro to, že z toho chci něco vypáčit. Vypáčil bych co bych chtěl, popřípadě bych napsal, co mám v plánu vypáčit ať mi to dotyčnej nechá a k vraku bych ho připustil.
Pěkně čučím, jak tu všichni povrchně soudíte aniž byste byli zasvěceni do dané věci. Ano, Jakubovo auto vypadá jako šílenej vrak. Ovšem fotky ukazují pouze venkovní stav. Pokud to bude mít zdravé podlahy, věže .. .apod. tak proč ne.
Pokud ovšem auto vypadá zespodu stejně jako zvenku, nezbívá říct než "Jakube jsi opravdu magor".
Jako příklad bych uvedl Hurikánovu 02. Zvenku je to leštěnka jako kráva. Po naleštění by mohla bez problému stát jako výstavní kus. Ovšem celej spodek ... no spodek ... spodek tam vlastně ani pořádně není....
Jakube, už s těma autama vážně brzdi. Jak budeš stárnout, budeš je stíhat čím dál méně a nakonec ti zbudou jen oči pro pláč, protože ti to na zahradě schnije.
Řeknu to takhle spodek je OK to bylo první co jsem prohlížel dále jsem tady jednou řekl že jak seženu kombika tak konec tudiž kombála jsem sehnal takže konec s nakupováním.
Na moji 2102 jsou kaput akorát přední blatníky zadní se daji zachranit. Jinak interiér není v moc dobrém stavu takže použiju věci z té zelené 01.