i já to viděl a musim říct že to nevypadá zas tak špatně (na sérii). Ovšem v podání rosťova auta bude "dýzajnový" dojem možná drobet kontraproduktivníger007 píše:05 s chrom puklicami.... mno moj styl to zrovna neni ... uz som to par krat videl ale teda nó nic moc
Rosťova 2105ka
Moderátor: Moderátoři
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl jsem to hned psát, kdysi jsem tady taky vypustil, že chrom puklice na hranach se mě líbí, a dopadlo to přesně kamenováním, takže si z toho nic nedělejrosta píše: ... doufám že mě nebudete kamenovat že budu jezdit v zimě s chrom poklicema
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Pokud máš k dispozici 03 ráfky tak budiž. Ale nebylo by lepší jít třeba touto cestou?rosta píše: ...sehnal jsem ráfky a poklice 03-ráfky nechám nastříkat komaxitem na stříbrno a potom dám zimáky na disky 03 -ty pětkový jsou hrozný-celý auto pěkný a zimní kola hrůza tak udělám výměnu...
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
tak hoši-je nás zase o jednoho víc-už se těším Marku. a mám hustej nápad-co takhle noční srázek-sejdeme se na obvyklým místě ale třeba v 20:00 -určíme si nějakou trasu a kolem 22-23 bych viděl návrat.co vy na to?třeba trasu: HROCHŮV TÝNEC-CHRAST- SKUTEČ-HLINSKO-CHRUDIM-HROCHŮV TÝNEC takovej malej okruh
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: