ANKETA - Jaký typ desítky máte?
Moderátor: Moderátoři
ANKETA - Jaký typ desítky máte?
Přestože všichni dobře víme, že nejlepší a jediný správný typ desítky je 111 GTe 1,5 16V rv 2002 nebo 2003, uděláme si menší anketu, jelikož ne všichni mají to štěstí vlastnit zrovna tohle provedení a musí se spokojit s horší verzí. Otázka tedy je:
Jaký přesně máte typ? Pokud to nevíte z hlavy, tak mrkněte do TP nebo OTP, nebo na VIN, případně na VIN do OTP
Ve VIN se jedná o čtvrtou až osmou pozici: XTA21113...
Přesné číslo typu napište do diskuze, anketa na fóru nedovoluje tolik možností .
Takže v anketě označit karosérii a doplňkový číslo a do příspěvku přesný číslo, snad to není moc složitý. V anketě můžete označit jedno auto. Zbytek do příspěvku.
Příklad:
Mám 21113, takže do příspěvku napíšu 21113 a v anketě označím "kombi" a potom 211X3
Jaký přesně máte typ? Pokud to nevíte z hlavy, tak mrkněte do TP nebo OTP, nebo na VIN, případně na VIN do OTP
Ve VIN se jedná o čtvrtou až osmou pozici: XTA21113...
Přesné číslo typu napište do diskuze, anketa na fóru nedovoluje tolik možností .
Takže v anketě označit karosérii a doplňkový číslo a do příspěvku přesný číslo, snad to není moc složitý. V anketě můžete označit jedno auto. Zbytek do příspěvku.
Příklad:
Mám 21113, takže do příspěvku napíšu 21113 a v anketě označím "kombi" a potom 211X3
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Nevím, zda-li jsem to správně pochopil po dnešním náročném dnu plném nutných úvah a přemýšlení, ale v ORV mám 21110
Ročník 2001, 8ventil.
Ročník 2001, 8ventil.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Ano, tak ještě možnosti pro Laďušu: Staropramen, Budvar, Gambrinus, Krušovice, Bernard...
Plavec: nemůže, by se vybodoval a vůbec, radši hlasuj
edit: Plavec: šikovnej, pochopil
Chtěl jsem dát všechny možnosti přímo do ankety, bohužel to nejde, takhle je to trošku pitomý
Plavec: nemůže, by se vybodoval a vůbec, radši hlasuj
edit: Plavec: šikovnej, pochopil
Chtěl jsem dát všechny možnosti přímo do ankety, bohužel to nejde, takhle je to trošku pitomý
21113 >>> 21113 >>> 21113
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Laďušo, dej si bludišťáka
Jinak Kalina se sem asi nepočítá, ale jednou nohou je to ještě "desítka": motor 21114
LADA 1118 30 U
VIN: XTA1118307007xxxx
ročník 2007
[ Komentář přidal: Laďuša: so leden 17, 2009 20:44 ]
OT přesunuto do tématu o OT v poklábosme. Jinak moderátor sám sobě bludy nedává
A Davide, upřímně, ty jsi taky vedle
Nemyslim, fakt, že motor je stejnej, může leckomu bodnout A tolik místa to nezabralo Hovory o pívě jsou tu ale k ničemu.
Jinak Kalina se sem asi nepočítá, ale jednou nohou je to ještě "desítka": motor 21114
LADA 1118 30 U
VIN: XTA1118307007xxxx
ročník 2007
[ Komentář přidal: Laďuša: so leden 17, 2009 20:44 ]
OT přesunuto do tématu o OT v poklábosme. Jinak moderátor sám sobě bludy nedává
A Davide, upřímně, ty jsi taky vedle
Nemyslim, fakt, že motor je stejnej, může leckomu bodnout A tolik místa to nezabralo Hovory o pívě jsou tu ale k ničemu.
Naposledy upravil(a) dmatej dne ned led 18, 2009 18:16, celkem upraveno 2 x.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
desítka
r.v 2001 , 21113 1.5 16v,výbava no zatím jen skromná:ofuky oken,zatmavená skla,př.mlhovky,plast.vana kufru(velmi praktické ),parkovací asistent(v rozpracovanosti-chybý dát senzory-je kosa )
Plánuji PP a TZ
Plánuji PP a TZ
KOukám že to je doplněk, který frčí.Já už jsem si tak zvykl, že bych nechtěl mít z auta výkladní skříň, aby do něj každej čučel.A hlevně je to výborný v létě v horku, jak ta folie dost tepla pohltí a nepustí dovnitř.Přecijen sednout na rozpálenou sedačku a držet vařící volant není ideál.Máš tu nějaké fotky Tvého kočáru?FOMA píše:zatmavená skla
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Jo to zatmavení je fakt fajn a jak říkáš nedokážu si představit,že bych měl auto jako výkladní skřín.Nikdo nemusí vidět hoho nebo co přepravuji na zadních sedadlech a stejně tak co se kufru týče
foto zatím nemám poněvadž je auto teprve ve ,,zkrášlovací fázi,,která je přez zimu zastavena..jak jsem psal výše-třeba parkovací asistent mi chybí dát senzory..,ale kdo by se v tom mrazu válel pod autem a vrtal díry ,ještě musím mrknout jakou mám ŘJ abych věděl jaký PP bych měl chtít.neboj na jaře to nafotím a nějaké foto sem určitě dám
(no jinak chtěl bych tošku zvednout zadek,dát plast.podběhy dozadu,popř jinou př masku(s dálkovými).. ?no našlo by se toho ještě hodně ale příští rok bude pro mě takový náročný takže uvidím
foto zatím nemám poněvadž je auto teprve ve ,,zkrášlovací fázi,,která je přez zimu zastavena..jak jsem psal výše-třeba parkovací asistent mi chybí dát senzory..,ale kdo by se v tom mrazu válel pod autem a vrtal díry ,ještě musím mrknout jakou mám ŘJ abych věděl jaký PP bych měl chtít.neboj na jaře to nafotím a nějaké foto sem určitě dám
(no jinak chtěl bych tošku zvednout zadek,dát plast.podběhy dozadu,popř jinou př masku(s dálkovými).. ?no našlo by se toho ještě hodně ale příští rok bude pro mě takový náročný takže uvidím
Má tu vlastně někdo motor 1,6 ?
TO Zelvotron: Děkuji velice za gratulaci , je to znát ta tisícovka, jako bych byl už jaksi starší a teď už tady jenom plácám nesmysly
Souhlasím s Tebou beze zbytku.Já tam teda mám haraburdí, tak bych si jen dělal ostudu jakej jsem bordelář.FOMA píše:Nikdo nemusí vidět hoho nebo co přepravuji na zadních sedadlech a stejně tak co se kufru týče
Inspiroval jsem Tě snad se svým výtvorem?FOMA píše:popř jinou př masku(s dálkovými)..
TO Zelvotron: Děkuji velice za gratulaci , je to znát ta tisícovka, jako bych byl už jaksi starší a teď už tady jenom plácám nesmysly
-
- Kontaktovat uživatele:
zelvotron- Díky za přivítání. Snad proto, že bydlím skoro na konci civilizace, Je u nás docela dost Vazů. Zastoupeny jsou tu všechny řady kromně Kaliny a Priory. Je to možná tím, že mi z hor se rádi vracíme k tomu co nás nezklamalo. Sám mám ještě 2104 a nemůžu si na ni stěžovat. Doufám, že i 112 bude to pravé. I když musím říct, že vaše příspěvky k desítkové řadě mně dost vyděsily.