Ještě tam ten vrakáč myslím je.Byl jsem tam loni napodzim.A přístup jak píšeš, katastrofa: Diagnostiku nemají, musí si jí prý půjčit, takže sem se měl objednat předem.Skladem má snad jen žárovky.A desítku nikdy neprodali.Vystavený auto žádný, a LadaServisem je prý proto, že to kluka baví se hrabat ve starých žigulech, ale těm našem nerozumí. Bylo mi řečeno: "Noo, víte co?Zkuste radši Sadskou." Tak jsem odvětil : " A co Meškan v Třeboni? " On: "Hmm, ten je ještě horší jak my" Tak jsem se rozesmál, poklonil a odjel.Jan Vašák píše:Humpolec (myslím že už tam servis není) Zvláštní zvuk z výfuku- na auto se ani nepodíval ze spoda, jen poslechl a hurá že bude objednávat. Vlezl jsem pod to doma sám a byla jen nedotažená lambda.
Jestli to byl Kroc, tak tam ani nemá cenu stavět, radši běhají hodinu kolem auta a špekulujou než aby si nechali vysvětlit, že větrák na sahaře spíná ŘJ.Dokonce to odvezli i k elektrikáři a ten byl taky na větviJan Vašák píše:Další servis blízko Tábora
Mělník jsem nikdy nenavštívil, takže nevím, ale moc příjemný jednání tam prý nemají,aspoň co jsem slyšel od jiných ladistů.