Priora

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

nj, ja som skor sa snazil pouzit logiku a predpokladal som ze ked je v podstate priora vylepsena 110ka.... no ze proste nespravia krok spat :roll:

07micky to mali tusim na tom roigo uchyte ani tam nebolo nic varene...
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
plavec

Příspěvek od plavec »

Majo píše:no ze proste nespravia krok spat :roll:
Krok spat udelali zrejme preto, že je to takto lacnějšie. :wink: Jedna tyčka stojí menej ako dvaja tlmače. Za ušetřený penízky si montážníci koupí jednu lahev vodky navíc. :P
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Dusan

Příspěvek od Dusan »

ono vzpera odite a potom budete nosit drevenu palicku a podkladat...... tycka je vecna relativne :D
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Kurňa lidi, mě se priora na fotkách fakt nelíbí, ale začínám být zvědav na reál!

Mimochodem, vnukli jste mi myšlenku Laďce implantovat píst namísto vzpěry s plastovým kolečkem - kolečko je vyhoblovaný, když chci, aby kapota držela, používám karosářský kleště nabo klacek :(
V krámu ho nemaj. Ale to je tu OT....
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
plavec

Příspěvek od plavec »

dmatej píše:ale začínám být zvědav na reál!
Třebas nám jí pak pan Nedbal přiveze na ukázku na sraz na Mnichovo Hradiště, jako posledně kalinu.Když ne pujdem na čumendu k MAJOvi.Jistě se před jeho povozem budou tvořit nezvyklé fronty zvědavců :wink:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Tak mě napadlo, jak daleko je od Mnichova Hradiště Sadská :-) . Obsadit tam krajnici ... :D
Mhm ... http://www.mapy.cz/#x=134328072@y=13681 ... %20Nymburk
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Raduz

Příspěvek od Raduz »

Já jsem si ve středu na vlastní oko prohlídl konečně sedan, jak na sedany netrpím tak tento se mi líbí.
®; Člen LKCS
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Já se tak stydim, ale já jsem jí na vlastní bulvy eště neviděl. Pořád koukam do KT prodejny, jestli se tam neobjeví, a ono pořád nic. Jestli dam zkoušky včas, tak veřejně vyhlašuju, že si udělam výlet na Koněvku nebo tak! A při tý příležitosti zajdem na jedno ;)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Raduz

Příspěvek od Raduz »

Poblíž je BAR U CHLUPATÝ ŽÁBY!!! DEJ VĚDĚT AŽ PŮJDEŠ!!!
®; Člen LKCS
DJW

Příspěvek od DJW »

Bol som poobzerať Prioru hatch v Bratislavkom salóne a zhodou okolností bola vedľa nej aj Kalina sedan. Zistené:

- predné nápravy na pohľad veľmi podobné.
- posedenie v oboch autách príjemné, Kalina je užšia a vyššia (bez problému aj pre chlapa s 190 cm), Priora nižšia a širšia - príjemne sa v nej rozvaľuje :)
- úložný priestor (od sedačky po zadné čelo, sklopené zadné sedačky) je u Priory o 7 cm dlhší, u combi sa očakáva ešte nejaký ten cm naviac. Šírka zhruba tá istá. Všetky tri verzie Priory sa majú vyrávbať s tým istým rázvorom 2492 mm, celková dĺžka je 4350 mm u sedanu, hatchback je o 110 mm kratší, combi my malo byť možno ešte väčšie - zatiaľ neznámy údaj.
- spotreba by mala byť lepšia u Priory (0.3L, subjektívna informácia od predajcu). Podľa toho čo píše Majo by to mohla byť pravda.
- Priora má trochu príjemnejšie plasty v interiéry, vonia novotou (podobne ako Škodovka, žiaden chemická smrad), v predvádzacom kuse všetko lícovalo.
Vesta SW Cross 1.6, r.v. 2019 (2022 - na večné časy a nikdy inak)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2012 LUX (2024 - veterán)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

To by mě jen zajímalo, jestli pořešili to odpružení zadní nápravy, aby se nemuseli dávat kostky...a jestli jo, tak jestli by to šlo do desítky... :idea:
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
plavec

Příspěvek od plavec »

Při očumování priory jsem pozřel do kufru a v porovnání s vedle stojící kalinou mi přišlo že do kaliny se asi moc batožiny nedá.A když jsem odhrnul kobereček, tak jsem zjistil, že nemá jen dojezdový kolo, jak je dneska modou u jiných značek ale plnohodnotný kolo.Kapsy po boku pod podlahou jsou taky jako u desítky akorát že tam nejsou plastový nádobky ale je to v podstatě už karoserie sama ta každá kapsa.Když jsem v tom seděl tak mi nepřišlo že by byl nějak cítit zápach nebo vůně.Možná malinko vůně, ale spíš to byl jen pocit než realita, těžko říct. :wink:

Po technické stránce jsem to ani moc neočumoval, spíš po stránce estetické.
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

plavec píše:jsem zjistil, že nemá jen dojezdový kolo, jak je dneska modou u jiných značek ale plnohodnotný kolo
plnohodnotnym by som ho nazval keby nebolo na starom plechovom disku ale aspon na tej parodii na elektrony co su na aute :-P
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Majo, tebe nikdy nič nie je dosť dobré že? :mrgreen:
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Davat na Prioru 15" tak by to bylo lepši, ty 14" na tom vypadaj jak dojezdovky :roll:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“