Pípákův VAZ 2104 - Rozmar
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
A ještě pro znalce: SILIKONOVÁ hadička se pozná tak, že je stejně pružná v -20 °C, jako v +80°C. A navíc stojí v tomto průměru kolem 50,- za metr.
PVC hadička stojí kolem 8 korun za metr, v -20°C je tvrdá jak suchá větev, v +80°C je velmi měkká a poddajná.
Omlouvám se, Pípáku, že ti zasí*ám topic.
PVC hadička stojí kolem 8 korun za metr, v -20°C je tvrdá jak suchá větev, v +80°C je velmi měkká a poddajná.
Omlouvám se, Pípáku, že ti zasí*ám topic.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
- Křečík Barbuška
Nezasí*áš, je to velice plodná a poučná diskuze. V dobách kdy tu my již nebudeme budou budoucí generace z tohoto topicu čerpat hodnotné poznatky.
Edit: Tak se mi dnes podařilo povolit všechny odvzdušňováky , tak jsem to jakž takž odvzdušnil, ješte to asi bude chtít ještě jednou, nejlépe s nějakým pomocníkem, samotnému se to dělá blbě. Ale již teď to brzdí velmi dobře. Dále byly změřeny kompresní tlaky 11,3 - 11,5 - 11,7 - 11,7 s čímž jsem celkem spokojen, přišly "nové" zánovní svíčky co selhaly u sedmy a zánovní kabely. Při testech to jezdilo pěkně, ale před barákem mi přestal totálně držet volnoběh (pod plynem to ovšem jede dobře). Po zaparkování čumákem z kopce se to začalo tvářit jakoby nic, zítra na to budu muset mrknout, třeba je na vině palec, neb má popraskaný rezistor.
Edit: Tak se mi dnes podařilo povolit všechny odvzdušňováky , tak jsem to jakž takž odvzdušnil, ješte to asi bude chtít ještě jednou, nejlépe s nějakým pomocníkem, samotnému se to dělá blbě. Ale již teď to brzdí velmi dobře. Dále byly změřeny kompresní tlaky 11,3 - 11,5 - 11,7 - 11,7 s čímž jsem celkem spokojen, přišly "nové" zánovní svíčky co selhaly u sedmy a zánovní kabely. Při testech to jezdilo pěkně, ale před barákem mi přestal totálně držet volnoběh (pod plynem to ovšem jede dobře). Po zaparkování čumákem z kopce se to začalo tvářit jakoby nic, zítra na to budu muset mrknout, třeba je na vině palec, neb má popraskaný rezistor.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Souhlasím s Tebou.Taky jsem měl dlouhou dobu takovouhle hadičku na odvzdušňování hozenou v pixle v garáži a ráčila si ztvrdnout.Její tvar vypadá jako suchá větev a není to ono.Laďuša píše:Mě přídou jako úplně obyčejný, co s tim odvzdušňuju, a ty ztvrdnou naprosto.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
Chápem dobre, že ked si to zaparkoval "dole hlavou" volnobeh to drzalo?Koko Loko píše:před barákem mi přestal totálně držet volnoběh (pod plynem to ovšem jede dobře). Po zaparkování čumákem z kopce se to začalo tvářit jakoby nic, zítra na to budu muset mrknout, třeba je na vině palec, neb má popraskaný rezistor.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
K-L - pokud je to ještě karbec, zkontroluj si plovák!!! Což mi připomíná, musím založit topic s opravdu nečekanou zápletkou a finále!
Zkrátím to tedy - když nastavuješ max. hladinu plováku, nastav i min. jinak dopadneš jako já - takové menší turbo (2101 bez úprav jezdící 165 km/h tacho, 155 km/h reál po rovině není úplně normální jev - zvlášť s kompresí 8,7 na válec ).
Zkrátím to tedy - když nastavuješ max. hladinu plováku, nastav i min. jinak dopadneš jako já - takové menší turbo (2101 bez úprav jezdící 165 km/h tacho, 155 km/h reál po rovině není úplně normální jev - zvlášť s kompresí 8,7 na válec ).
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Křečík Barbuška
Ano i varianta plováku mě napadla, Solex má takový divný dvojitý a před "kolapsem volnoběhu" jsem autu dával kapky, abych zjistil jesli mi klouže spojka či ne (motor lítal na silentblokách jak vetřelec ), výměna karburátoru je též v plánu, mám doma již jeden zrepasovaný kousek, jen najít čas a chuť ... .
- Křečík Barbuška
Kvák, karburátor tak jak rychle začal zlobit, tak zase přestal . Konečně jsem přegumičkoval hlavní spojkový válec, ovládání spojky se výrazně zjemnilo, po úniku kapaliny zatím žádných známek. Hned se s tou potvorou lépe jezdí, má duše pookřála. Zejména mě ovšem Rozmar mile překvapil dnešním dosaženým top speedem a to odhadem 165 tacho . A té potvoře se dokonce chtělo i více, ale provoz byl poněkud hustější a strach z případného radaru také udělal své, navíc už se to začalo poněkud hůře ovládat . Otázkou je jestli je za zlepšením výměna svíček a kabelů nebo fakt, že jsem nafoukal gumy na 2,3 místo obvyklých 2,0 .
- Křečík Barbuška
Tak to máš blbý, protože Rozmar tou dobou teprve chytá "druhý dech" ... ovšem je tu nebezpečí rozpadu na prvočinitele .dmatej píše: Laďka onehdá už dala taky 165 tacho (155sk.), ale víc už opravdu nechtěla
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No dyk je to taky chlap s pořádným srdcem, ne?
Rozkladu Laďky čelím, ale v červenci musí na technickou, takže Stanley bude muset zasáhnout (teda spíš budu orodovat)
Jinak v Plzni u zimáku parkuje reinkarnace Žluťáka, dokonce též uplatňující Stealth technologie
Rozkladu Laďky čelím, ale v červenci musí na technickou, takže Stanley bude muset zasáhnout (teda spíš budu orodovat)
Jinak v Plzni u zimáku parkuje reinkarnace Žluťáka, dokonce též uplatňující Stealth technologie
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).