rosta píše:to je jednoduchý -cikorky to našly, prachy sebraly a doklady hodily do popelnice,kde je někdo našel
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
štěstí v neštěstí
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Hele, na tohle jsem alergickej. Všichni víme, že hodně kradou, ale viděl jsi je? Neviděl. Takže prd je jasný.
Mimochodem, možná to tu někde v historii ještě bude, kdybych dotyčnýho bílýho neviděl a nevyfotil (mimochodem vyholenej), tak je to taky na Cikánech. Bydlím v cikánský části Plzně, kdykoliv načapu zloděje, je bílej. To mi vysvětli, frajere.
Dva týdny zpátky nám někdo otevřel Renaulta, nic se neztratilo, jen vyházený věci z kapes a přístrojovky, vypadá to, jakoby hledal doklady, nic jinýho mě nenapadlo.
-------
Ještě mě napadlo s těmi pocity - cílový stav je ne že já se budu cítit blbě, že jsem něco vrátil, ale že nepoctivý nálezce se bude cítit blbě, že (by) něco nevrátil.
------
Loni jsem byl v Chorvatsku (asi na dlouho poslední dovolená) - běžně jsme na pláži nechávali věci. Nějak intuitivně mi přišlo, že je na to spoleh, bylo narváno a přišlo mi, že kdyby někdo začal šacovat, někdo ze sousedů by mu dal po tlamě
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).