Moje řeč.zelvotron píše:Ty světla bych tam takhle nedával, když už tak bych zkusil je zapustit do masky.
Takhle umístěný pomocný dálky jsou tak trochu pěstnavoko . L.
Moderátor: Moderátoři
Moje řeč.zelvotron píše:Ty světla bych tam takhle nedával, když už tak bych zkusil je zapustit do masky.
zapustit světla do masky je dost pracný, a taky tam není moc místa, takže by stejně vyčuhovali dost ven.Jo ta nálepka RUS je fakt bombazelvotron píše:Prej GTS a nálepka (RUS) pán bude srandista
I podle fotek to vypadá na "českou" verzi. Vypadá ale pěkně, ani to není nikde obouchaný .
Ty světla bych tam takhle nedával, když už tak bych zkusil je zapustit do masky.
Tak ale to je celá nová lada jako pěst na oko v dnešním provozu.Málokdo to pozná,ale kdekdo si toho všimne.Luděk Musil píše:akhle umístěný pomocný dálky jsou tak trochu pěstnavoko . L.
Tak nebudu jezdit za 8,5l plynu ale za 9. Nebo se uskromním a budu jezdit pomalu. Anebo odlehčím auto, aby byla lepší spotřeba, co třeba vyhodit úplně motor? Stejně to mám do práce pořád z kopcezelvotron píše:navíc si tím rozhodíš aerodynamiku celýho auta a bude ti to žrát ještě víc než teď