Mrkni se a vybirej ... http://lpg.cernosice.cz/index.php?page= ... leceny=ANOplavec píše:Mein Gott, to jsem ještě nikde neviděl plyn pod 13kaček. Asi si tam zajedu s cisternouSaša píše:LPG Dobroměřice 12.60,-
Zkušenosti s palivy a benzínkami
Moderátor: Moderátoři
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Mno, onehdá jsem chválil červenou benzinu na Rokycanské a ESSO a Globus na Košutce, pro změnu hanil jedno brněnské OMV (a to za extrémní zhoršení výkonu i spotřeby proti Benzině!).
Ceny se od té hodně změnily, hádám, že se změnily i ty distributorské takže benzínky často (asi) změnily i strategii a tím pádem i kvalitu.
Jelikož si spotřeby píšu (se vším všudy), tak mám docela přehled:
Benzina Rokycanská - podle mě šla s kvalitou dolů i s cenou. Přestal jsem tam tankovat - přeci jen při 130 spotřeba 7,6 je mizerná.
ONO Nýřany - žádná tragédie ani zázrak. Spotřeba byla dobrá, výkon taky. Spotřeba Plzeň - Příbram - Tachov se 4 lidma na palubě 6,5.
Shell Rokycany - V-Power skutečně zafungoval. Ani normální N95 tam není špatný, cena už je hoší.
Globus - mám pocit, že šel kvalitou taky trochu dolů, ale tankoval jsem tam za poslední 2 měsíce asi jen jednou. Nic fatálního.
Esso Košutka - už není ESSO, ale AGIP. Benzín levný jako v Globusu, kvalitou taky nastejno.
U DEA v Plzni jsem kdysi taky často tankoval, neměl jsem s ní nikdy problém.
Ceny se od té hodně změnily, hádám, že se změnily i ty distributorské takže benzínky často (asi) změnily i strategii a tím pádem i kvalitu.
Jelikož si spotřeby píšu (se vším všudy), tak mám docela přehled:
Benzina Rokycanská - podle mě šla s kvalitou dolů i s cenou. Přestal jsem tam tankovat - přeci jen při 130 spotřeba 7,6 je mizerná.
ONO Nýřany - žádná tragédie ani zázrak. Spotřeba byla dobrá, výkon taky. Spotřeba Plzeň - Příbram - Tachov se 4 lidma na palubě 6,5.
Shell Rokycany - V-Power skutečně zafungoval. Ani normální N95 tam není špatný, cena už je hoší.
Globus - mám pocit, že šel kvalitou taky trochu dolů, ale tankoval jsem tam za poslední 2 měsíce asi jen jednou. Nic fatálního.
Esso Košutka - už není ESSO, ale AGIP. Benzín levný jako v Globusu, kvalitou taky nastejno.
U DEA v Plzni jsem kdysi taky často tankoval, neměl jsem s ní nikdy problém.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Noo a posledně jsem byl na Mirošovicích u MARHO a tam čepoval za 12,90kč http://www.spotreby.cz/historie.php?id=386 Tam je cena i obsluha špička .Hlavně mají plyn non-stop, někde jinde kolikrát v 9 večer plyn zavřou a čepujte si jenom benzín.Maysner píše:tak sem dneska tankoval litr lpg za 13,50kc
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
byl na vinohradech na Unicornu, fronta jak na banany. no hruza. ale vystal sem to ale jak to na to jezdi jeste nevim. dojel jsem s cerstve natankovanym plynem a zase na nej odjel.Hurikán píše:Můžeš prozradit kde? Že bych si tam třeba taky zajel.Maysner píše:a litr N95 za 19,80kc
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
meli tuto cenu prave od patku. dostal jsem echo tak jsem v sobotu pri ceste od vyskova zajel natankovat, pritom jsem si zajel i na pumpu kde beru lpg. jinak na Unicornu, co je na sjezdu z D1(sjezd brno centrum bo tak nejak) meli N95 za 20,50kc
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
To je chyba, měl jsi nabrat aspoň do bandasky, než tu nádrž vyjezdíš, tak třeba zdraží.Tahle cena přeci nermůže být věčně.Hurikán píše:Jelikož jsem měl skoro plnou, tak jsem ani nestavěl.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Žádnou bandasku jsem neměl.plavec píše:měl jsi nabrat aspoň do bandasky
Po dnešku už jí mám jen čtvrtinu. Zdražení je možné, ale spoléhám, že do zítra cena vydrží.plavec píše:než tu nádrž vyjezdíš, tak třeba zdraží
To je pravda. Čekám na další zlevnění.plavec píše:Tahle cena přeci nermůže být věčně.
Já si myslím, že už dolů jít nemůže.To by si nic ty pumpy nevy dělali.Hurikán píše:Čekám na další zlevnění.
Ropa nadále zatím slevňuje . Ale v LTM tradičně cenu drží BA95N 22.30
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Michal Pokorný