![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
ano, vleze :c)Puhi píše: Jee, tak tu si, Cory mi ta spomínalPočuj, vieš o tom niečo? prevodovka tam je štandardna? poloosi držia? Kamošovi som totiž navrhoval tiež do schade dať lada motor a on si to nevedel predstaviť
A aha ho, ono to tam vlezie
![]()
![]()
pokud ořežeš filtrbox, tak nezapomeň, že budeš sát teplý vzduch od motoru, pokud tem nejde dát origo škochtlí, tak bych zkusil z Fáčka a upravit díru na karbec.Maysner píše:filtrbox je uplne jedno. bohatost se musi seridit na karbecu. s orezanym filtrem tam jde taky vzduchu o mnoho vic jak klasika a jde to nastavit
kua zbytecne, vsude se prodavaji hlinikove priruby na karbecy univerzalni, hodis to tam, jedno silikonove kolinko, trubku z lesteneho hliniku (350kc myslim) a na druhy konec bavlneny konus.. Parada, mas to i izolovane od tepleho vzduchu z motoru. Na zigu mi to nejdem tu prirubu mam doma ale nepasuje tam, protoze my na zigach mame karbec nalepeny uplne na kapoteNetopýr píše:pokud ořežeš filtrbox, tak nezapomeň, že budeš sát teplý vzduch od motoru, pokud tem nejde dát origo škochtlí, tak bych zkusil z Fáčka a upravit díru na karbec.
tak za to te tady odbornioci zmasti, ja mam zvysenou kompres + ostrou vacku + svody a dostal jsem zdrbane ze to na webery nestaciWaldo02 píše:Atex, ja rozmyslam ze tam dopasulem webber a ten uz musi vykon zvisit ale krasne,inac fici to dost dobre hlavne na odpichy....
ja ho chci krmit TLAKEEEM a ne smesiPája píše:Kdo tě zdrbal? Nakrm ho a uvidíš.