2105, S1300 rv 88, první majitel
Moderátor: Moderátoři
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
2105, S1300 rv 88, první majitel
3zdravím, jsem nováček v tomhle světě, mám ladu 2105 1,3 je od mého strýce jakožto prvního majitele a je vcelku bez koroze, přikládám pár obrázků, dám jsem ještě další. taky doplním info kolik má najeto (něco okolo 100 tis) atp, má ještě tažné.......prý původní barva byla modrá, strýček ladu vařil ala prahy, blatníky, čelo, u těch prahů se moc nepovedl spojení prahu a toho ,,S" co má zadní blatník dole u kola, bylo to vyplněno kytem a jedním ,,dobráke" co do toho kopal to vypadlo takže je tam teď díra, ale budu kupovat kyt sklolaminátový co je prý na takové větší díry fajn, provizorně je to vyřešeno přetažením izolačky.....viz fota
ps: foceno dnes rychlovkou, auto je v garáži tudíž nemám dost místa pro foceni....
PPS: z té 07 nabízím různé věci..pokud byste chtěly....
edit: pardon, nedaří se mi zde dát obr, takže to jsem dám za chvilku hned co to nastuduji,
ps: foceno dnes rychlovkou, auto je v garáži tudíž nemám dost místa pro foceni....
PPS: z té 07 nabízím různé věci..pokud byste chtěly....
edit: pardon, nedaří se mi zde dát obr, takže to jsem dám za chvilku hned co to nastuduji,
obrázky kdyžtak dej na www.ukazto.com , můžeš je nahrát všechny najednou, pak mezi nimi lze listovat.
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
auto z přední části, málo místa v garáži...
auto ze zadní části....
můj papírový blatník......
druhý skoro nový blatník z 07 co mám na ND
můj interiér
zalepená díra izolepou.....
budoucí vývoj čirého světla.....
modré žárovky pro blinkr, při rozsvícení svítí oranžově, je to velice pěkné.....nebo spíš zajímavý efekt, modrá žárovka s oranž svitem......
pak bych zde rád uvedl kamarádův ,,tuning" (pro ilustraci)
- Lada Rider
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
chlapci nebojte, nehodlám z toho udělat to co on.....jinak děkuji za vlídné odpovědi......jako chci tu barvu trochu oživit, doma jsem náhodou použil na jednom autě přípravek REAL a udělal tam fleky jak stékal a čistil tu zašlou barvu....tehdy mě čekalo ne moc příjemné a zdlouhavé leštění ale to je jedno.......použiju na ladu, opravím tuningový blatník a zakytuju tu díru....
jinak tu škodovku sem vám měl vzít zblízka.....byste se nasmáli víc.....jak bude čas, dám sem další fotky, -....
ALE ZATÍM VÁM PŘEJI VŠECHNO NEJ DO NOVÉHO ROKU A DALŠÍ BEZKOROZNÍ/PROBLÉMOVÝ ROK S ŽIGULÍKY......
BA3 ZDAR.!!!!!
jinak tu škodovku sem vám měl vzít zblízka.....byste se nasmáli víc.....jak bude čas, dám sem další fotky, -....
ALE ZATÍM VÁM PŘEJI VŠECHNO NEJ DO NOVÉHO ROKU A DALŠÍ BEZKOROZNÍ/PROBLÉMOVÝ ROK S ŽIGULÍKY......
BA3 ZDAR.!!!!!
ten blatník je teda nářež ale časem se to určo poddá když je nadšení jde vše
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
asi tak nějak, asi před 3 dnama byl celej zapálenej aby udělaly STK, prý je to sice domluvené ale když sem viděl tu nervozitu při kontrole lékárny a s jeho tatou tak sem radši odešel.....Chester píše:Na laděnce bude celkem práce ale také držim palce.
Když se tak koukám na tu škocnu, má tam celkam dost plamenů, možná by pomohl jeden opravdovej nebo se pletu
jinak teď je sice zima, ale když už mi lada zbyla doma a má TK na skoro 2 roky tak to nebudu zahazovat,.....
Jen ten blatník teď řešíme jesi nabodovat (ale neozívá se nám maník který by to měl udělat) anebo nanýtovat (tak to bylo uděláno na té 07 co mám na ND)
- truckercech
- Kontaktovat uživatele: