Karburátor -- solex na Nivě
Moderátor: Moderátoři
to asi jo,ted jsem to zkoušel dotáhnout a jeden šteft mám strženej,takže mi drží jen na dvou....to je asi možná celá závada,páč když jsem měl třeba sundanej celej filtr,tak mi za plynem moc nešla,soused povídal,abych nasadil filtr a šlo to pěkně,je možný,že takováhle pičovina má na tohle vliv?
Lada Niva 1,6 720462952
ja by som to vzal pekne po poradi - vymenit tesnenie pod sacim potrubim, vymenit stefty, zarovnat prirubu ako pisal Nemo, dat nove tesnenie pod karb, poriadne dotiahnut a tak vyskusat.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
protoze byla bohatost smesi nastavena se zavrenym filtrboxem. kdyz si oddelal dekl slo tam mnohem vice vzduchu a musel by jsi bohatost poladit. po zavreni slo opet mene vzduchu a bylo to okEL píše:to asi jo,ted jsem to zkoušel dotáhnout a jeden šteft mám strženej,takže mi drží jen na dvou....to je asi možná celá závada,páč když jsem měl třeba sundanej celej filtr,tak mi za plynem moc nešla,soused povídal,abych nasadil filtr a šlo to pěkně,je možný,že takováhle pičovina má na tohle vliv?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
tak jsem měl prasklou hadici,co vede podtlak na posilovač brzd,ale další problém,nejde mi pro změnu zase na plyn-na beznín jede,ale na plyn-jak když tam nejde palivo-chvíli jede,pak zase ne....co s tím?popřípadě kde nakupujete díly?Budu muset koupit ten ventilek,co uzavírá přívod benzínu-někdy jde,někdy ne.je tu někde nějaký téma zabývající se přímo LPG?
Lada Niva 1,6 720462952
Je a ne jedno. Spusť si vyhledávání zde: http://forum.ladaklub.com/search.php a zadej LPG a hledat v názvech témat.EL píše:je tu někde nějaký téma zabývající se přímo LPG?
olovnaty benziny jsou treba pro motory ktery nemaji ocelovy sedla ventilu(napr skodofka). jelikoz ma lada na vsech svych hlavach ocelovy sedla ventilu, nenastava jejich vymlacovani ventilama a neni treba aby se tam ukladalo to olovo. a dnes stejne olovnatej benzin uz nesezenes. prodavaji ho bud uz namichanej nebo si do nadrze musis prilit aditiva nahrazujici olovo
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009