takže na naše kč to vyjde asi na cca 800kč/ pár ale problém bude s dopravou
edit: jo a dyž tak sem třeba zítra hodím fotky jak to asi bude vypadat jo a ještě jak mám odlehčený blatník,
PS: jelikož sem fakt začínající je k tomuto fóru nějaká domovská stránky kde jsou profily zdejších lidí/majitelů aut??? nebo je zde pouze toto forum a vše se dává sem???
Naposledy upravil(a) truckercech dne úte pro 30, 2008 21:40, celkem upraveno 1 x.
truckercech píše: profily zdejších lidí/majitelů aut??? nebo je zde pouze toto forum a vše se dává sem???
Dává se to povětšinou sem, pokud máš 05ku, tak tvá lada patří sem: http://forum.ladaklub.com/viewforum.php?f=56
klidně se podivej níž do témat, časem si zvykneš, jak to tu chodí.
Na UA som odbornik ja a kecate tu poniektori bludy v lete ma vysli tieto svetla na 1600 sk +-. vtedy bol kurz "230" - 230hrivien za 1000sk. Minule bol kurz 430 - 430hr za 1000sk, teraz sa drzi kurz okolo 300.v septembri tieto svetla stali 250 hrivien co je na dnesny kurz okolo 850Sk, avsak diely isli hore...takze okolo 1000sk by som pocital. 3.1. by som mal ist na UA
nebyl by zde nějaký odkaz na váběr těch světel apod. které by byli dostupné po dohodě se zdejšími nadšenci (myslím dovoz.)???????
jinak dělám nové téma o mojí ladě, sic je to známé auto ale mám tam své fotky......
edit: a nějaké to oplastování by se nenašlo??? nebo spíš šlo by nějakým ne moc těžkým způsobem upravit tuningové nárazníky např ze škodovky??? je mi jasné že držení bych musel vymyslet poněvadž žigul má ten bytelný nárazník (který mi docela pomohl při vkročení stromu do cesty:D ) na takových trubkách......
šak takto to mám v plánu, mám tvrdší fólii tak z toho udělám kryt, ale je tu problém s těsněním toho otvoru pro světlo a toho vnitřku světel, je tam docela fuga.......