Moderátor: Moderátoři
Samozrejme, zajtra ak ich nájdem, čo verím že hej, tak to hodim do Natašinej témy...Jelen píše:nezapomeň dát vědět, za kolik na UA jdou COčka a jak jsou na tom s kvalitou a výkonem.
Koko Loko píše:Teepee, hlavně klid, jdeš do toho moc srdcem, zbytečně si tak zkracuješ život, to jsi asi neviděl video s klovajícím permoníkem, to by jsi teprve asi nerozdejchal. Toto je problém spíše v technické než etické rovině.
Tím se vysvětluje, že jsi ještě na svobodě a ne ve svěrací kazajce ... . Tutaj http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0 , strana 13, ale doporučují řádně přečíst, aby jsi se dostal do obrazu.Teepee píše: ... jestli něco jiného tak sem s tím.
Ste měkoňové, Modrýho jsem nařízl flexou a pak dotrhal 5kg palicí na dva kusy, dodneška je na ní barva. Jednou jsem se netrefil a mám na dvorku rozfláklou dlaždici... Nedělej ze mě to co nejsem, jak už to nakousl nejen JmJ, nějak ty Acibukovi praktiky nemusím, holky se taky dají střídat jak ponožky stejně tak auta, já to tak nedělám. Musím připustit, že mi pořád nějak nejde z mysli to, že Markova legenda LADAklubu sloužila do chvíle, než jí Marek prodal. A dodneška je mi záhadou, kde je pravda. Jestli Acibuk legendu prostě doprasil a nebo je Marek lempl a auto bylo opravdu v rozkladu. Jdu spát, zítra mám v práci fofr, kašlu na to.Koko Loko píše:Tím se vysvětluje, že jsi ještě na svobodě a ne ve svěrací kazajce ... . Tutaj http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0 , strana 13, ale doporučují řádně přečíst, aby jsi se dostal do obrazu.
Čili až si dovezeš Audinu, taky ji budeš brát jako spotřební materiál, nebudeš do ní investovat, budeš jen jezdit bez jediné údržby? Pro mě je údržba (pravidelný servis) a investice teda něco naprosto jiného. Auto servisuji aby mi spolehlivě jezdilo (olej, filtry, brzdové destičky...), protože potřebuji spolehlivě jezdit! ..... investice zase placení za nadstandart v podobě xenonů, jinejch sedaček a podobnejch blbinek, který jsou k ničemu.Acibuk píše: Já se na auto dívám jako na spotřební kus, možná mám srdeční slabost pro určité značky či kusy, ale pořád je to pro mne logicky seskládaná hromada materiálu.