Co je to za kapalinu na převodce víme.
 Teď jen jde o to, jestli máš přesně zjištěné místo jejího úniku. Čili jestli jde o věc fatální, nebo jen rekreační.
 Teď jen jde o to, jestli máš přesně zjištěné místo jejího úniku. Čili jestli jde o věc fatální, nebo jen rekreační.Moderátor: Moderátoři
 .
  .To jo, ale já se na to "jednání" necítímJelen píše: Je potřeba jednat.
 .
 .  .
 .
 . Ve sklepě jsem nalezl dva válce, jeden bez znalosti původu, zjevně zatuhlý a druhý ze žlutého i s posilovačem. Zdá se, že chodí a tam kam je vidět se zdá vnitřek válce bez poškození, uvidímež. Je zajímavé, že konec válce co bydlel v posilovači neměl gumovou prachovku, to je tak schválně? Co jsem se díval na vstup do posilovače, tak si myslím, že s demontáží nemusím spěchat, neb stojím čumákem z kopce a dle mého názoru nebude atak brzdovkou na posilovač tak akutní, ta kapalina dřív steče ven než do posilovače, ta guma co je v posilovači snad také něco snese.
  . Ve sklepě jsem nalezl dva válce, jeden bez znalosti původu, zjevně zatuhlý a druhý ze žlutého i s posilovačem. Zdá se, že chodí a tam kam je vidět se zdá vnitřek válce bez poškození, uvidímež. Je zajímavé, že konec válce co bydlel v posilovači neměl gumovou prachovku, to je tak schválně? Co jsem se díval na vstup do posilovače, tak si myslím, že s demontáží nemusím spěchat, neb stojím čumákem z kopce a dle mého názoru nebude atak brzdovkou na posilovač tak akutní, ta kapalina dřív steče ven než do posilovače, ta guma co je v posilovači snad také něco snese. Použil jsem na brzdovku z čistě experimentálních důvodů PVC hadičky, a po dvou letech provozu se to jeví jako bezproblémové. Mám sice koupené silikonové, ale zatím není důvod je měnit.Koko Loko píše:kde splašit hadičky k nádobce, když už se v tom budu vrtat, tak bych je vyměnil, benzínové se tam asi moc hodit nebudou.