Samara 2109 - koniec
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Nuž Danny plán sa zmenil a pokiaľ si nekúpim jazdyschopné vozidlo za akýchkoľvek podmienok, čo Samara nespĺňa, tak sa budem snažiť ju udržať v prevádzkyschopnom stave. Akonáhle príde druhé vozidlo tak toto odstavujem a začnem na ňom robiť. Ak sa podarí tak by som chcel spraviť malé prekvapenie. Ale to je vízia do budúcnosti
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže sedačka (nastavovanie operadla) spravené, poťahy nainštalované. Už len povysávať a vymeniť repráky, rádio a v interiéry bude na čas pokoj.
Z exteriérových úprav vymenujem len zbavenie sa hrdze z blatníkov a zadného panelu, plus vyrovnať poprehýbané diely atp. to budem robiť na jar, potom príde asi aj celolak červenou ferrari farbou ale to je na dlho
Motor na jar pôjde 1500 po výmene ložisiek a iných hrkaliek a snáď bude pokoj, disky ešte nejako dať opieskovať a bude do času pokoj. A potom už len výmena za druhé vozítko a z tohoto spravím Sa///Maru
Z exteriérových úprav vymenujem len zbavenie sa hrdze z blatníkov a zadného panelu, plus vyrovnať poprehýbané diely atp. to budem robiť na jar, potom príde asi aj celolak červenou ferrari farbou ale to je na dlho
Motor na jar pôjde 1500 po výmene ložisiek a iných hrkaliek a snáď bude pokoj, disky ešte nejako dať opieskovať a bude do času pokoj. A potom už len výmena za druhé vozítko a z tohoto spravím Sa///Maru
Zajimalo by me jak ti tahne s motorem 1.1 ta 2109? Ja mam tu samou s 1.3 a prijde mi ze je to slabe a lituju ze nemam 1.5. Ten hatchback je prece jen o trochu tezsi a hlavne pri dlouhych jizdach po dalnici musim i do mirnejsich kopecku prerazovat na 4 stupen coz me trochu vadi.
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
ja som opravoval jednu samaru 1,3 a stale som bol nesvoj, preco to netaha a potom som zistil, ze tak tahaju vsetky Mne prislo, ze to taha este menej ako moja 1,3 v ziguloj.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)