jakke píše: Jo a dělal to poprvé tak mu to pochvalte
kam vítr tam plášť
A eště tady
jakke píše: jo vypadá to slušně akorát se mi zdá že ta kapota je náka pobouchaná ne Jinak dobrý jen tak dál
Jinak nechápu, jak se tuto dá eště dodělat.... Jí bych řek, že ta kapota je už dodělaná dost...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Byt prvni policista,ktery by te zastavil,tak bych ti dal řádnou pokutu a 5 bodu dolu za technicky stav.Ale je pravda,ze prijit v 16 o body taky nejde.Takhle to proste dopada,kdyz se na tom lidi podepisou.Potom,kdyz se to dostane normalnimu cloveku do ruky,tak vynalozi hodne velke usili a penez,aby to dostal do dobreho stavu.Kdyz nemas penize,tak se na to vykasli.Protoze ten co nic nedela,tak nic nezkazi.Na tvym miste bych dal spis do poradku technicky stav vozidla,ale o tom pochybuju,jelikoz lidi jako ty mysli tak,ze pokud to neni videt a nebije to do oci,tak na to nic takoveho nedaji.A nerikej mi,ze mas 100% technicky stav.U maloktereho auta by se nasel 100% technicky stav.Me je treba u auta jedno,ze semtam ma puchyrky orezlinek,nemyslim diry.Ale dulzite je to,aby melo v poradku brzdy,podvozek,motor a osvetleni.Musel jsem to napsat,uz to neslo unest.
ale policajti jenom jdou po penezich simte vubec by tu nemeli bejt ,taky tatu zastavili kdyz mel jeste malucha a prej ze mu nesvtili svetla ale oni mu je svtili a jeste mu dali pokutu ty stary auta zastavujou a vydiraj jenom penize s ubožáku a ty s tima novejma autama je nechytaj protoze s tema svejma skodovkama by je nechytli !!!!tenhle stát už je jenom v pr..li kdyz chtej zakazat stary auta uz nevedej s ceho vytahat penize
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!