VAZ 2103 - Moje přemisťovadlo
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
VAZ 2103 - Moje přemisťovadlo
Tak tohle je moje Lada sice ještě není dodělaná ale poostupně se dokončuje. Časem dodám více foto. Tak co vy na něj?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Takhle se zdá pěkná. Zrcátka OX, co ty nárazníky? To doděláš a nebo už jsi to tak upravil?
Ovšem jestli to sponzoruje marlboro - pak bych to nelakovalJelen píše: ještě nalakovat blatník
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ale co ta bílá vedle blinkru/obrysovky?kuchi píše: ten druhý je už nalakovaný
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ta základovka vedle blinkru je proto že to musím nastříkat i s celým čelem jelikož předchozí majitel čelo někde přihl a popraskala tam barva proto jsem a kolem těch blinkrů byly taky bublinky tak se to obrousilo, tak ted čekám jak bude čas abych to nastříkal. Protože mám garáž tak to bude v plánu ve svátky v klidu a pohodě.
pekne auto ale chcelo by to aj viac fotiek
tato uprava je velmi jednoducha a tie slzy co ta maju byt sa daju kedykolvek vratit spät a cele to vizera tak nejak jednoliatejsie.
tato uprava je velmi jednoducha a tie slzy co ta maju byt sa daju kedykolvek vratit spät a cele to vizera tak nejak jednoliatejsie.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím po dlouhe době tak na auto není moc času , jen pracuje a ted se objevil problem na 5.st převodovce tak pude ven a znovu rozložit , jinak mam dotaz na ostatní koupil jsem nove kombikove pružiny a je to strašně měkké a vyška zadku skoro jak original (LPG, olovo) ,jsou to tyto od teto firmy http://www.lada-dily.cz/produkty/detail ... 21932.html , kdyby chtěl někdo vymněnit tvrde za měkké t se hlasí