Pípákův VAZ 2104 - Rozmar
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Včera jsem o půlnoci vytvořil litr zajímavé směsi z cca. 100g A00, hltu technického benzínu a vyjetého oleje. Dnes jsem to rozpatlal po podbězích a výsledek vypadá velice uspokojivě. Pravda, po západu slunce se to již hůře nanášelo, ale nic strašného. Jsem zvědav jak to bude vypadat, až to zavadne.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Nevím jestli to bude platit i u téhle směsi, ale když se dávalo na otcovo auto nahřáta vazelína s olejem tak 50:50, tak v teplým stavu se to smísilo bez problému, ale jakmile to zatuhlo a už se na to nešahalo štětkou, tak se ten olej jakoby vysrážel z vazelíny a udělali se takové ostrůvky vazelíny v olej. Když se to ještě pak jehce přelítlo štětkou, tak se to na tom plechu líp promíchalo. No uvidíme Pípáku , každopádně si myslím, žes pro to auto teď před zimou udělal nejlíp.
- Křečík Barbuška
Struktura při vpíjení na předku se zdála dobrá, ale to bylo ještě světlo a teplo. Zadek jsem dělal již po tmě a v chladu a nyní tam celkem dost oleje stéká. Možná je to také tím, že jsem tam toho valil ve spěchu moc, uvidímež zítra. Chtěl bych tam konečně nahodit plastové podběhy, ať mám klid. To "naolejování" mi momentálně připadá jako nejlepší varianta, neb obrušování, odrezování, natírání základem a pak rezistinem se v momentálních klimatických podmínkách nedá úspěšně realizovat. Jinak jsem se díval na bubny, díky okrasným čepičkám je místo styku poloosy a bubnu dosti prorezlé, takže to rozdělat bude zjevně zábava.
Koko Loko: obdivujem tvoj zataty a optimistycky pristup k novej hracke. Ineho cloveka by to uz asi davno prestalo bavit, vydrzia len ti najsilnejsi apropo daj uz sem aj nejake fotky toho svojho auta
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že lepší už to nebude A podběhy namatlaný kdovíjakou srajdou...no nevim, jestli je to tak žádaný, ideálně několikrátmayo456 píše: daj uz sem aj nejake fotky toho svojho auta
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
I ty lichotníku . Po pravdě řečeno, začíná mě to značně vyčerpávat, blíží se Vánoce a je třeba lovit dárečky, realizovat dlouhodobě odkládané sliby a zejména odstěhovat z pokoje někam sklad Mototechny a podniku Barev a Laků, ať to tam aspoň na svátky vypadá normálně, takže bych měl aktivity na té šunce pozastavit, jenže té práce je na ní mraky .mayo456 píše: ... Ineho cloveka by to uz asi davno prestalo bavit, vydrzia len ti najsilnejsi
Fotky máš na začátku a tuším na stránce 10 máš fotky motoru. Rád bych se samozřejmě pochlubil i fotografiemi dílčích úspěchů, ale na focení nemám čas, musím dělat. A po tmě, když už by čas i byl se fotit nedá .mayo456 píše: ... daj uz sem aj nejake fotky toho svojho auta
Toto ty zelený ohavo nebudu ani komentovat, pěkně si se nám vybarvil .Laďuša píše: Myslim, že lepší už to nebude ...
- Křečík Barbuška
Mno, byla chvilka času, tak jsem něco nafotil, jak vidno po stránce estetické zatím nic moc, ale po stránce funkčnosti se již blýská na lepší časy, ale zatím je bouře příliš daleko . Jméno a heslo je ladaklub .
http://koko-loko.rajce.net/VAZ_2104_-_R ... evatenacty
http://koko-loko.rajce.net/VAZ_2104_-_R ... evatenacty
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Prosimtě, co by jsi chtěl, když pominu, že ty rožky jsi moh přelepit aspoň bílou páskou, pak je to pěkný dost. Ale ta expanzka je krásnáKoko Loko píše: jak vidno po stránce estetické zatím nic moc
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Koko Loko
auto podla mna vizera dobre iba interier treba dorobit a akurat tie lemy zospodu treba obrusit a natriet s dacim lebo pod tymi plastovymi podbehmi to za chvilu nebudu lemy alebo tam chces casom davat nove blatniky?
vies musime ta tu vsetci nejako moralne a psychicky podporit co sa tyka darcekov tie sa najlepsie lovia na stedry den a sklad nd na ladu mam aj ja v izbe. Simeringy na ventily teda myslim ze su to ony, binkre na VAZ 2101 chromovane zrkadlo z VAZ 2101 poskladane zo 4 dalsich a vseliake ine somariny ale mam to perfektne zamaskovane ze to na orvy pohlad az tak nevidnoI ty lichotníku
auto podla mna vizera dobre iba interier treba dorobit a akurat tie lemy zospodu treba obrusit a natriet s dacim lebo pod tymi plastovymi podbehmi to za chvilu nebudu lemy alebo tam chces casom davat nove blatniky?
Naposledy upravil(a) mayo456 dne sob pro 06, 2008 21:08, celkem upraveno 2 x.
Minule mi povedala jedna milá pani,
patriť,
patriť,
- Křečík Barbuška
Víko motoru, tapec pátých dveří, čtyři karburátory, brzdový válec, náboj kola, 3 cívky, dva zapalovací bloky, víčko rozdělovače, atd. atd. to vše poskládáno všude možně, už ani nemám sílu to maskovat, až umřu přistaví kontejner a teprve pak bude uklizeno .
Člověče, neuč orla lítat, jo? Do jara to vydrží.mayo456 píše: ... a akurat tie lemy zospodu treba obrusit a natriet s dacim lebo pod tymi plastovymi podbehmi to za chvilu nebudu lemy alebo tam chces casom davat nove blatniky?
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne sob pro 06, 2008 20:06, celkem upraveno 2 x.