Edit A ještě jsem zkontroloval a upravil tlaky v pmeumatikách, bylo v nich něco málo pod 5 Bary, čímž se vysvětlilo, proč to tak lítalo na sněhu

Moderátor: Moderátoři
No do háje, takhle dobrej článek už tu dlouho nebyl, máš bodKoko Loko píše:
Takže i dnes jsem se trošku věnoval té věci, rozhodl jsem se, že navoskuji, měla to být činnost "oddechová" bohužel se to nějak zvrtlo. Nejdříve jsem se rohodl, že auto proženu myčkou, naordinoval jsem i ostřik spodku, takže mé auto "hýčkali" . První potíže nastaly při pokusu vyjet z myčky, mokrá cívka se zjevně bránila. Po několika marných pokusech nastartovat (tou dobou již linka asi stála) jsem naznal, že vyjedu na startér, bohužel startér zklamal a autem ani necukl, takže jsem to nějak vytlačil. Bohužel pak jsem zjistil proč bylo v autě posledně mokro, přepážka u motoru byla po okraj plná vody neb odtoková hadice byla ucpaná, bohužel voda se ve velkém hrnula přes klapku topení do interiéru a než jsem stihl efektivně zakročit byla na podlážkách jezírka
, takže bylo nutno orvat i zbytek izolace co jsem nechal minulý týden, aspoň jsem si řádně prohlédl komplet podlahu a vím že je celá
. Jal jsem se tedy voskovat, další "ztrátou" byl skon týden starého stěrače, neb jsem jej nechal odklopený a vítr mi přibouchl kapotu. Ztráta 39 Kč mě ovšem nebolí neb mi asi zachránil prsty na ruce, kterou jsem se tou dobou držel za blatník, takže mi je kapota jen přiskřípla
. Pak jsem již jen provedl drobnou opravu sfušované elektroinstalace, nacpal všude noviny aby vytáhly vlhkost a vyjma výměny těch novin, se můžu na ten střep celý týden vys.at.
Serjoža se nezdál teda...to budeš mít po vnějších stranách ještě ty gumové čudlíky od novoty ne...to muselo jezdit jen po středu, neříkal, kolik byla "úspora"???Koko Loko píše:bylo v nich něco málo pod 5 Bary
Teda to je síla, 5! barů.Drobek81 píše:Serjoža se nezdál teda...to budeš mít po vnějších stranách ještě ty gumové čudlíky od novoty ne...to muselo jezdit jen po středu, neříkal, kolik byla "úspora"???Koko Loko píše: bylo v nich něco málo pod 5 Bary
Díky, výhledově, buduli stíhat, spíše na schůzi.Luděk Musil píše: Eventuelně se zastav na prohlídku těch vzpěr V. dveří. L.
Mno kecal jsem, jako vždyKoko Loko píše: ... se můžu na ten střep celý týden vys.at.
jj, ten nápis vydloubni menším šroubovákemKoko Loko píše:Dotaz, jak se demontuje světýlko SPZ? Asi se dává pryč štítek s typem vozu a pod nimi bydlí dlouhé vruty, že?
Já také dobře koupil, myslím, že to bude nakonec v pohodě, základ je dobrý, zbytek je mucha.Michal Pokorný píše:K-L jen tak dál , .......... hm hm ..... dobře jsem koupil