A kdo pozna jakej tam mas typ? Pokud to nebude nakej STK veteran, tak to dneska nikoho ani nenapadne to kontrolovat.Cory píše:vymaz motoru? ja napriklad nemam zapisane v TP cislo motoru ale typ motoru mam.
Potřebuji poradit
Moderátor: Moderátoři
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
U nas na STK su tupci a pri ceste na UA na to zvysoka kašlu, aj ked tam každe male detsko rozozna podtypy zigulakov ako nic
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
myslim ze tu by nebylo dobre to popisovatMalda píše:Da. Jaka je tvoje metoda?Maysner píše:ja vam nevim. delate s tim slozitosti. ono se to da udelat ze to nepozna temer nikdo
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Najednou ti vadi STK? Ja myslel, ze nemoznost legalni STK je obet tunynguMaysner píše:na verejnosti ee. mohli by to zneuzit nahodni kolemjdouci co maji neco spoledny s stk
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
mohlo by se otocit proti "legalizerum"Malda píše:Najednou ti vadi STK? Ja myslel, ze nemoznost legalni STK je obet tunynguMaysner píše:na verejnosti ee. mohli by to zneuzit nahodni kolemjdouci co maji neco spoledny s stk
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: