Nulačtyřka jako elixír mládí!Michal Pokorný píše:Ale kdepak, první dojem je ten nejlepší. Jen co jsem se rozjel, připadal jsem si jako bych jel ve své zesnulé 2105 , hned jsem omládlKoko Loko píše:Já si myslím, že litovat bude
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
Nulačtyřka jako elixír mládí!Michal Pokorný píše:Ale kdepak, první dojem je ten nejlepší. Jen co jsem se rozjel, připadal jsem si jako bych jel ve své zesnulé 2105 , hned jsem omládlKoko Loko píše:Já si myslím, že litovat bude
to se dá? jste přepadli banku bo co???JmJ píše:S negativnim dopadem (na me ucho, ktere sem si urazil pri naskakovani do jedouciho vazu).
Pravda, když jsem se ráno vzbudil, vytáhl žaluzie a podíval jsem se ven tak jsem s sebou trochu škubl, ale jinak je to v pohoděDrobek81 píše:Taktéž gratuluji ke kroku zpět a opět jsi potvrdil, že jsi absolutně nečitelný
Tato slova na mou bolavou duši působí jako hojivý balzámMichal Pokorný píše: Pípák bude mít jistě velikou radost, že i tento kousek má nějaké ty vady na kráse. Třeba místa napojení předních blatníků na prahy apod.
A bude hůř, to mi věřMichal Pokorný píše: Pravda, když jsem se ráno vzbudil, vytáhl žaluzie a podíval jsem se ven tak jsem s sebou trochu škubl ...
Tuto otázku si poměrně často v poslední době kladu též, slova k odpovědi též moc nenacházím, pak si ovšem připomenu, že soudruzi v Sovětském svazu by se potíží nezalekli, ba naopak by se potížemi ještě více zocelili, proto zatnu zuby a zoceluji se téžMichal Pokorný píše: no, nevím co si tím chtěl jako dokázat ... A víte že dodnes jsem na tuto otázku nenašel odpověď