Právě jsem dorazil domů. Aby v tom K-L nebyl sám rozhodl jsem se přidat k onomu poblouznění strojem 2104.
Zatím jen tak na ochutnávku jedna čerstvá noční fotka
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ještě lépe, protože jak se k tomu přimotala koupě ještě jedné 21044. Tak na parkovišti před obchoďákem stála 2 x 21044 a 1 x 2104 a čtyři lidi. To nejlepší ovšem začalo, když jsme si začali stěhovat věci z auta do auta a měnit doklady. Zrovna projížděli okolo policajti a dost podezřívavě po nás koukaliMartin píše:v Praze to muselo vypadat podobně
Čtverky jsou zjevně v kurzu, také jsem měl dnes pod mostem návštěvu v podobě PČR a měli už novou kamuflážMichal Pokorný píše: Zrovna projížděli okolo policajti a dost podezřívavě po nás koukali
Pakliže je to tak, tak gratuluji ještě jednou. Zjevně jsi dosáhl klidu v duši, já budu muset zjevně ještě zabojovat, abych se dostal do tohoto očekávaného stavu.Michal Pokorný píše:Ale kdepak, první dojem je ten nejlepší. Jen co jsem se rozjel, připadal jsem si jako bych jel ve své zesnulé 2105 , hned jsem omládlKoko Loko píše:Já si myslím, že litovat bude