Jo a hele, kam ty na ty krasavce chodíš?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Budiž toto vytesáno do kamene, pro vysoké učení přístích generacílionol píše:... s jedním 2105 jsem jezdil od jeho novoty v r. 1988 jako se služebákem ve Farmakonu v Olomouci - a tehdy jsem jimi začal "okázala pohrdat" Zjistil jsem totiž, že jsou to hranaté kysny tesaný hrubou ruskou rukou, zbavené vší eleganci a kvality
To je sice fakt, jenže já stejně bezproblémovému přihlášení moc nevěřím, takže bych to asi řešil takto, nehledě na to, že bez přítomnosti auta zde, nelze toto do registru zapsat (oficiálně).Jelen píše:Hurikán, ale tím, že to hodí na nějaký 15kový papíry, utrpí auto na originalitě. To pak každej vidlák může říct, že si tam tu 13ku strčil sám...
Teoretický důvod není, jenže praxe je poněkud odlišná. Loni jsem chtěl dovést a přihlásit auto do 6 let stáří ze "staré" členské země EU a co jsem si zjišťoval, tak by to bylo šílené martyrium. A to jen proto, že nejde o zemi blízkou, ze které se vozí auta běžně. Takže není země EU jako země EU.lionol píše:Je to země EU, nevidím důvod, proč by mi ho neměli dát.
lionol píše: Mám jedinou výhodu ...