Chladící soustava
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tomu včera přišel na kloub.Fridex,vlastně teď Tosol,mi mizí přímo z expanzky,takže jsem na tom jako Plavec,který měl taky vytékací nádobku.Jen nechápu,jak to tam může prosakovat,když je to z plastu....
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Radku máš starý typ nádobky s čidlem, nebo ten novější? Já mám zase pocit, že jednou ta nová nádobka bouchne jek se rozpíná.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Radkuv podpis píše: Až dostanu konečně rozum,přestanu uvažovat o koupi vozu značky Lada.
Radku Radku ...radek mb píše: Do půl roku asi půjde do světa,aby byly penízky na Prioru.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Asi tu brzo vypukne Prioro-mánie , pak přijde kombík a Ti co si prioru koupí teď tak zapláčou, že si nepočkali a mohli mít větší kočár.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Priora kombi je ze všech Prior nejošklivější. Chtějí-li větší kočár, můžou si naordinovat tažný
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No to není pravda, mě se líbí hlavně kombík, Připomíná mi to trochu Kia Ceed Sport WagonLaďuša píše:Priora kombi je ze všech Prior nejošklivější
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Radku, dupni si!radek mb píše:podnešní debatě s manželkou byla Priora odhozena v zapomnění
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Laďuša píše:Radku, dupni si!radek mb píše:podnešní debatě s manželkou byla Priora odhozena v zapomnění
To víš a propadne se do sklepa nebo do pekla.
No člověče víš co mě napadlo: mám doma navíc tu starou nádobku s čidlem a co sehnat nějaký špunt a ten tam naimplantovat místo čidla a nechat jej zavařit u někoho kdo vaří plasty?
To taky netvrdim, ale bilo to hrozne do oci, napsany takhle blizko seberadek mb píše:to Malda:já jsem nikdy nikomu nevnucoval,že mam rozum nebo že ho někdy dostanu
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Taky čekám, akorát nevím za co ji pak koupímplavec píše:Asi tu brzo vypukne Prioro-mánie , pak přijde kombík a Ti co si prioru koupí teď tak zapláčou, že si nepočkali a mohli mít větší kočár.
Plavec píše:No člověče víš co mě napadlo: mám doma navíc tu starou nádobku s čidlem a co sehnat nějaký špunt a ten tam naimplantovat místo čidla a nechat jej zavařit u někoho kdo vaří plasty?
Plasty docela úspěšně lepí TAVÍCÍ PISTOL.
®; Člen LKCS