Aj já to tam mámKoko Loko píše:Pátrač měl na sedmičce tuším něco na ten způsob na přední kapotě

Moderátor: Moderátoři
Aj já to tam mámKoko Loko píše:Pátrač měl na sedmičce tuším něco na ten způsob na přední kapotě
Výhledově vyrob foto pls.Marcel píše: Aj já to tam mám
Lepší než ta výkladní skříň co je to teď.JmJ píše: Plato ma tu nevyhodu, ze pod nej malo co schovas.
To polepení zevnitř je dobrá myšlenka, chtělo by to i venek neb se na té hladké ploše odráží zvuk, ale je to moc členité, ne placka jak v sedmě.JmJ píše: Tapeciry dveri je dobre prisroubovat, bo ty plastove uchyty nejsou nic moc. ja sem je jeste zevnitr polepil molitanem.
Tam asi šoupnu tenký mirelon. Na podlahu kufru půjde koberec, stejně jako na zadní část opěrky zadního sedadla.JmJ píše: A soupl sem molitan i na filc na dne kufru a pod zadni sedacku.
Tam určitě, je slyšet každý šutr.JmJ píše: Mozna by se hodil i na zadni blatniky pod jejich plastove kryty.
Mášli na mysli to co je na podlaze, tak to u mě bylo vyjma spolujezdce nacucané vodou, vyhozeno, bude nahrazeno.JmJ píše: Originalni odhlucneni sem ponechal.
Koko Loko píše:Výhledově vyrob foto pls.Marcel píše: Aj já to tam mám
toto jsem mel na kombiku taky. pokud by jsi ty plasty s vylepenym 1cm molitanem chtel vymenim za jiny v dobrym stavu plus nejakej muj priplatek. pravej plast je strihlej od diry na pas po kraj, protoze kdyz jsem poprve rozdelaval interier cela matka i s podbehem sla v kuse. abych to sundal z plastu musel jsem ho strihnout, ale jak je to slepeny nei tak poznat.Koko Loko píše:Tam určitě, je slyšet každý šutr.JmJ píše: Mozna by se hodil i na zadni blatniky pod jejich plastove kryty.
Tak to urob ako jaKoko Loko píše:chtělo by to i venek neb se na té hladké ploše odráží zvuk, ale je to moc členité, ne placka jak v sedmě.
A ako si to urobil?Cory píše:Tak to urob ako ja
Mno jo, ale ty už máš kombajna s prvky interiéru 07, "plyšové" sedačky, lepší tapecy atd. ne?Maysner píše:nemel jsem problem u kombika s nejakejma hlukama.
No to plato bude jedna z prvních věcí co tam půjde, přeci jen ta výkladní skříň místo kufru není nic moc.Koko Loko píše:Buď klidný, ty s tím myslím problémy mít nebudeš, možná.