Pípákův VAZ 2104 - Rozmar

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jsem blázen?

ano
67
74%
ne
24
26%

Celkem hlasů: 91

Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

To je dobrý nápad, ale to mi na to pak bude blbě chytat laminát nebo montážní pěna :mrgreen: . ... Teď zcela vážně, doufám, že se ještě oteplí, vystříkám to znova wapkou nechám oschnout, pak do rozprašovače naleju odrezovač, vystříkám to, z vrchu to potřu též, zatřu epoxidem a překryji izolačkou, takto ošetřené by to mělo dle mě vydržet do jara, samozřejmě i ta vazelína by se dala, by to pak mohlo jít odstranit benzínem.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

Já jsem to chytal pomocí šroubu, které škodovka používa na přichycení dílů pod podlahou. :D
Křečík Barbuška

Tak teď ti poněkud nerozumím, co jsi chytal tím šroubem? Já psal o chytání kompozitních materiálů na místa kde mizí kov :mrgreen: .
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

Aha... já jsem to špatně pobral! Já jsem těmi šrouby chytal plastový podběhy. Jsou takový našedlý s vrstvou 6-ti mocného chromanu a jsou odolný vůči soli a jiným povětrnostním vlivům. Průměr tak 3-4mm a délka 10mm. Mají integrovanou širokou a tlustou podložku.
Křečík Barbuška

Ano něčím podobným podběhy chytnu také, natvrdo bez emocí zavrtám do lemů, rozmazlovat to jako sedmu rozhodně nebudu :twisted: .

Edit: Tak přeci jen se počasí umoudřilo, ač se mi moc nechtělo provedl jsem rozhýbání přívěry vzduchu na karburátoru, výměnu vzduchového filtru, transplantaci kompletního mechanismu ovládání řidičových dveří ze Žluťáka. Čímž se podstatně zvýšil komfort ovládání vozidla. Jako třešničku na dortu jsem provedl osazení stromečku s vůní zeleného jablka. :mrgreen:
Křečík Barbuška

Mno, po 3,5 hodiny trvající "čekací" tortuře na magistrátu (číslíčka jim tam létají bez jakéhokoliv řádu a vůbec se tam neodbavují známosti bez čísel) :evil: , došlo k přepisu, legislativě bylo učiněno za dobře.

Každopádně, dnes jsem jel po třech dnech sedmou a připadal jsem si jako v ráji, je to opravdu vyvrcholení krabicoidní řady. Na čtverce bude třeba nejen odstranit vady technické, ale i "konstrukční", ty koženkové sedačky v kombinaci s hladkým tapecírem dveří a absencí plata z toho auta dělají akustickou mučírnu, což je nepřijatelné.

A obě moje vozidla jsou dle úřadů hnědá - světlá :roll: a dle poznámek na velkých TP zase krémová :lol: . A idioti v ČSOB pojišťovně zase moje vozidlo nazývají Vaz, ačkoliv jsem důrazně upozorňoval, že se to píše VAZ. :evil:
Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

Koko Loko píše: A idioti v ČSOB pojišťovně zase moje vozidlo nazývají Vaz, ačkoliv jsem důrazně upozorňoval, že se to píše VAZ.
No jo ČSOB můj "nový" vůz taktéž nazývá Vaz 2104, ale není to až tak hrozné. Česká pojišťovna můj VAZ 21044 nazývala Lada 1,7 . A pravda, že ve 2104 to plato zoufale chybí. Jedině, že bych ho před prodejem vyndal z 21044 :P (samozřejmě si dělám srandu, to bych přeci novému majiteli nemohl udělat)

Máte to na tom vašem magistrátu ale starosti, hm ještě tak nějaká čísílka. To já když v Lovosicích čekám déle než 2 minuty tak už začínám lehce nervóznět :lol: A to si ještě vybírám ke komu půjdu.
Křečík Barbuška

Tak jsem šel dneska na Táborské do kolen, objednal jsem si plynové vzpěry do pátých dveří, když jsem se minulý týden dotazoval na cenu byla mi sdělena cena 380Kč, což se mi zdálo sympatické. Bohužel dnes jsem zjistil, že se jednalo o cenu za kus :mrgreen: . Musel jsem asi hodně zblednout, neb když jsem prohraboval peněženku jsem dostal jemnou slevu na celkových 700Kč. Každopádně mi to dnes lehce pokazilo náladu :) .
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

Koko Loko píše:rozmazlovat to jako sedmu rozhodně nebudu :twisted:
Koko Loko píše:objednal jsem si plynové vzpěry do pátých dveří
koukám, že už to začalo :lol:
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Křečík Barbuška

Zatím jsem jako vzpěru používal letitý rodinný smeták, fungoval dobře, ale vypadalo to blbě, teď je blbě zase mě :mrgreen: .
Saša

Příspěvek od Saša »

Stačí navštívit vrakoviště a tam pořídit 1 (jednu) ! vzpěru z felície a dát jí na tu stranu kde nevedou dráty . Má o cca 2cm delší zdvih a větší sílu jak origo . 11 let testováno na W.L. OK. Při použití obou vzniká nějaký problém ale teď si nemohu vzponenout jaký . Nebo převařit spodní držáky . To pro někoho komu v zimně "padají" dveře .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

Saša píše:Stačí navštívit vrakoviště a tam pořídit 1 (jednu) ! vzpěru z felície a dát jí na tu stranu kde nevedou dráty
máš pípáka na svědomí...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Křečík Barbuška

Drobek81 píše:máš pípáka na svědomí...
Ani ne, již se stalo, tak co už.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Drobek81 píše:
Koko Loko píše: rozmazlovat to jako sedmu rozhodně nebudu :twisted:
Koko Loko píše:objednal jsem si plynové vzpěry do pátých dveří
koukám, že už to začalo :lol:
O naprostý duševní vyzrálosti pípacího permoníka sice můžeme vést dlouhé debaty, přece jenom by na sedmu asi nekupoval plynový vzpěry ;)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Křečík Barbuška

Laďuša píše:přece jenom by na sedmu asi nekupoval plynový vzpěry

Pátrač měl na sedmičce tuším něco na ten způsob na přední kapotě. Takže to zas až tak nereálné není :mrgreen: .
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“