Díky za to že jste mě k tomu dohnali .Az ten zadní nárazník dodělám tak to bude zase vypadat o něco líp .No teďkom v týdnu dovezem zimní kola s diskama jaký jsou na 2106 s kulatyma dirama tak Boris dostane chromované poklice .
Puhi, podle možností . zigul01, Auto ještě nemám uplně vyladěné když se něco neposere tak bysme sním mohli dojet.Náhradník je Karl von Dorf
Oběvil se mi na Borisovy problém.Někdy se stane že když chci rožnout světla tak se mi levý nerozne vubec nebo jen do polohy parkovaček a druhý svítí normálně.Když svítí jen parkovačky tak svítí i dálkový ale potkávačky ne.Pojistky jsou v pořádku i pojistková skříň.Elektriku jsme proměřovali a zjistili jsme že tam někdy elektrika de někdy ne začínáme být bezradní.Kdybyste někdo věděli čím to může být prosím raďte.Děkuji
P.S. Dělá to ještě tímto způsobem:Když nastartuju a rožnu světla tak svíti obě normálně ale po chvilce jízdy mi to levé světlo blikne do polohy parkovaček a za chvilku zase samo přepne do polohy potkávaček.
Jakub Metelka píše:A dobrá zpráva Boris Jelcin se předvede na Jarním sraze.
No radši bych tam viděl Lorda a nebo třeba ty dvojčata
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Dneska jsem nafotil aktuální stav Borise po Bahní Lázni .Další dvě fotky jsou mé bývalé škody 120L mám kousek od baráku.A další dvě jsou překvapení které jsem dneska viděl .Může napovědět že jsem slintal
Jakub Metelka píše: A další dvě jsou překvapení které jsem dneska viděl .Může napovědět že jsem slintal
Jak rafinovaně nás přesvědčuješ, aby jsme se koukli na Borise
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova