závady/problémy 1118
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jakto, eště to přece má dalších 5 kvaltů, ne? Teda né že bych tě něco přál, to v žádným případě.
Teda ale užíváš si s tim autem svý, jen co je pravda. Jakej to máš rok výroby a kolik teď nalítáno?
Teda ale užíváš si s tim autem svý, jen co je pravda. Jakej to máš rok výroby a kolik teď nalítáno?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
zajimave ze kdyz je to uchyceni prevodovky, tak proc ji rozebrali a menili streva. ale co, cim vic toho vymeni tim lepepaves píše:drzte mi palce, kalina je uz doma. pry byl praskly nejaky silenblok a tim se prevodovka pohnula kam nemela a cely to delalo co nemelo.
nicmene mam v zaruce opraveno:
-vidlicky 2 stupne
-kolo 2 stupne
-sinchorn 2 stupne
-presuvnik 1-2stupne
tak jsem zvedavej co to bude priste
VAZ 2104 1.3 1989
Dialkové svetlá
Dobrý deň, Mám novú Kalinu asi 2 mesiace a včera som mal prvú závadu - nedajú sa vypnúť dialkové svetlá. Vie niekto poradit?
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dialkové svetlá
Jako že se zasekla páčka, nebo že páčkou se hýbat dá, ale světla svítí pořád?ID píše:Dobrý deň, Mám novú Kalinu asi 2 mesiace a včera som mal prvú závadu - nedajú sa vypnúť dialkové svetlá. Vie niekto poradit?
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
nevim nevim. svetla nejsou ridici jednotkou rizeny. spis bych to videl na chybu v rele jak pise zelvotron, nebo je mozna i vada v prepinaci. hybat se muze dobre ale vevnitr muze byt neco spatneID píše:Páčka aj prepinač fungujú normalne. Volal som do servisu - ževraj treba resetovať počítač.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Zdravim,
otec ma uz vyse 2 tyzdnov svoju uz v poradi 4. LADU - Kalinu sedan. Zatial sa vyskytla len uvolnena skrutka na pravom stieraci - stacilo dotiahnut.
Podla jeho slov auto ide hladko, len ze je to dost iny pocit - v porovnani s predchadzajucimi LADAmi pri prejazde nerovnostami viac "pocut plasty". Nuz hold stara kovacska praca to uz nie je
A este nieco - pri pomalej jazde v mestskych kolonach sa mu rychlo zohreje voda. Nepocul, ci sa spustil ventilator, ale teplota bola okolo 110 stupnov. Voda vsak nevrela. Tuto vec bude dalej sledovat.
otec ma uz vyse 2 tyzdnov svoju uz v poradi 4. LADU - Kalinu sedan. Zatial sa vyskytla len uvolnena skrutka na pravom stieraci - stacilo dotiahnut.
Podla jeho slov auto ide hladko, len ze je to dost iny pocit - v porovnani s predchadzajucimi LADAmi pri prejazde nerovnostami viac "pocut plasty". Nuz hold stara kovacska praca to uz nie je
A este nieco - pri pomalej jazde v mestskych kolonach sa mu rychlo zohreje voda. Nepocul, ci sa spustil ventilator, ale teplota bola okolo 110 stupnov. Voda vsak nevrela. Tuto vec bude dalej sledovat.