Na volnoběhu je nedostatečný i bez té rampyPája píše:Takže při volnoběhu a rosvícený rampě je klasickej 55 A altík naprosto nedostačující...

Moderátor: Moderátoři
Na volnoběhu je nedostatečný i bez té rampyPája píše:Takže při volnoběhu a rosvícený rampě je klasickej 55 A altík naprosto nedostačující...
Toš to mi poraď , jak u íčka zvednout/snížit otáčky (v domácích podmínkách)?Saša píše:Já nastavil otáčky vždy na 1000 a i +
Což mi udělali ti pitomci při montáži LPGH a od tý doby s tím mám problémy. Ono totiž poootčení čkrtící klapky nepomůže protože společně s ním se pootočí i snímač škrtící klapky a ten pak zaznamenává a dává motoru resp RJ motoru info o tom že nestojíš na volnoběhu ale máš mírně sešláplý pedál a tak okamžitě to bere jako přidání plynu a snaží se to dorovnat kvůli chudosti směsi násleně ale zjistí že směsi jde moc a ubírá a tak to jde pořád dokola tekže docílíte jen toho že otáčky motrou pak ve volnoběhu kolísají mezi 500-1100 neustále. jediné řešení je pootevřít klapku nastavit dál doraz aby to šlo vždy stejně a pak přes počítač a diagnostiku " pootočit o stejný stupně" snímač škrtící klapky zpět ale to už je debata jinam a asi by stálo za to to odtud přesunout a třeba pojmenovat nastavení volnoběhu u íčka.Luděk Musil píše:Toš to mi poraď , jak u íčka zvednout/snížit otáčky (v domácích podmínkách)?Saša píše:Já nastavil otáčky vždy na 1000 a i +
A teď nemám na mysli pootevřít/pohnout se škrtící klapkou vstřikovače/"karburátoru"
Jako první udělám to že vyměním ten rozhozený bazmek se škrtící klapkou ven a nainstaluju druhou škrtící klapku kterou mám zapůjčenou od Tommela. a uvidím co a jak. Pak budu pracovat na jiných eventualitách.Petr HC píše:For Pátrač .
Zjisti přesně typ řídící jednotky . Mám nějaký SW kde je příkaz k nastavení volnoběžných otáček (nevím ,jestli to neplatí jen pro řadu 211x) .A jakou máš diagnostickou zástrčku .
Mohu připojit pouze OBD II (16 pinů) .