Majova 2172 - 1.8 6q
Moderátor: Moderátoři
Hlavi píše: Docela by mě zajímalo kolik dílů je použito z desítkové řady.
Hoodne
Verze s klimou i ABS budou coskoro, zatim se to sem nevozilo, kedze to nemalo schvalenie. Na SK boli dovezene pouze 2ks - jeden sedan a jeden hatch, coskoro by sa mali vozit vsetky vybavy ponukane v cenniku...(len neverim ze to bude este tento rok)
Klimu na 99percent domontuju pristi rok, ze tam neni ABS jsem stastny jak blecha a brzdy seriove moc dlouho nezustanou(i kdyz to brzdi jako krava - pohled na bubny pres elektron je proste neco prisernyho, to na aute nesnesu)
Jo a este jeden negativny postreh - vodicove sedadlo nejde dostatocne posunut dozadu, citim sa ako mucha rozpucena na celnom skle a vzadu je pritom miesta habadej.
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
-
Turbo Žigi
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to vím že verze a ABS a KLIMA mají přijít, ale jak jsem již psal v diskusi o kalině, předběžně v Březnu 2009 a to ještě buuuuuhví jestli. Při pružnosti LADY to tipuju spíše březen 2010.
Jinak auto je pěkné, ale také mi moc připomíná modernizovanou 110/112 ( ona to vlastně modernizace je, že ano ). Já bych šel spíše do kaliny 1.4 16V v té "LUX" výbavě i když já bych to spíše dnes nazval jako výbava - NORMAL a tu současnou výbavu jako STANDART
Jinak auto je pěkné, ale také mi moc připomíná modernizovanou 110/112 ( ona to vlastně modernizace je, že ano ). Já bych šel spíše do kaliny 1.4 16V v té "LUX" výbavě i když já bych to spíše dnes nazval jako výbava - NORMAL a tu současnou výbavu jako STANDART
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
-
Igithegreat
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera,po shlédnutí tohoto příspěvku,zabrousil na stránky pana N. .Škoda,že má v salonu jen hatch,protože já mam zájem o sedan.
Každopádně ti Majo přeju mnoho šťastných kilometrů bez nehod a poruch,nezapomeň sem psát reference o Prioře,jako budoucímu potencionálnímu kupci přijdou vhod( a snad nejen mě).
Každopádně ti Majo přeju mnoho šťastných kilometrů bez nehod a poruch,nezapomeň sem psát reference o Prioře,jako budoucímu potencionálnímu kupci přijdou vhod( a snad nejen mě).
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 350/472
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 350/472
MAJO : jak je to s těma klikama ve dveřích. Na tvých fotkách jsem si všiml že máš zvenku tahací kliky, ale na všech prospektech co jsem nafasoval u nás v Opavě jsou všude ty klasické z LADY 2110 ( respektive celé dveře
). TY TVOJE TOMU AUTU DOCELA SLUŠÍ.
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
Dveře jsou z desítky tak jako tak, ale podle toho co mi řikali na Koněvce tak ty s desítkovýma klikama jsou pro domácí trh a nižší výbavu a ty tahový jsou na export, měli tam stříbrnýho sedana a taky měl samozřejmě kliky jako MajodanielTIR píše: MAJO : jak je to s těma klikama ve dveřích. Na tvých fotkách jsem si všiml že máš zvenku tahací kliky, ale na všech prospektech co jsem nafasoval u nás v Opavě jsou všude ty klasické z LADY 2110 ( respektive celé dveře). TY TVOJE TOMU AUTU DOCELA SLUŠÍ.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Mno to auto mě hluboce zklamalo
jede to o dost lepe než jsem čekal, 180km/h je opravdu takova cestovni rychlost a dokonce je v autě ticho
!! Nic nikde nevrže, neboucha jako by to snad ani nebyla Lada 
Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nahodou klepocu tam prevozne SPZ zastrcene vpredu i vzadu za sklom
Mno a musim sa priznat, ze Tommel ako skusenejsi predohrabak to auto ovlada v zatackach lepsie. Uz to v jednej zakrute dal na tri. Este stale sa mam co ucit
Najhorsie na tom vsetkom je, ze clovek sa tu trapi, niekolko rokov si stavia auto, cpe do toho tisice a potom ho tu sunda nejaka seriova plecka
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....