spiatočkové svetlo
Moderátor: Moderátoři
kdyz vymenis na veteranu prevodku nezasvecenj nic nepozna a zasvecenejpokud nepoleze pod auto a koukat na prevodovku taky ne. a to ze natahnes nejakej dratek k tomu a od toho, ktery stejne nejsou viodet protoze vedou pod kobercem a kdyz si pohrajes natahnes je do origo svazku
u 01-06 je i mlhovka zasah do originality i kdyz u 06 se da pekne zamaskovat ze zvenku se nic nepozna ale neodpovida to zcela predpisum (mlhovka a brzda 10cm od sebe)
u 01-06 je i mlhovka zasah do originality i kdyz u 06 se da pekne zamaskovat ze zvenku se nic nepozna ale neodpovida to zcela predpisum (mlhovka a brzda 10cm od sebe)
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Křečík Barbuška
Maysner, Je to asi tak jak píšeš. Jenom dodám, že zadní mlhovka je zásah vynucený vnějšími dopravními předpisy a proto se na to vztahuje výjimka. Navíc zasvěcený ani nemusí lozit pod auto, poněvadž už jen při konfrontaci roku výroby a namontované couvačky je jasné, že tady něco nehraje. A jestli je světlo zapojeno přes vyměněnou/upravenou převodovku nebo přes bastl-vypínač je už skoro jedno.
Koko Loko, Jo, nechtějí si nic nalhávat a proto navrtají bastl vypínač někam do palubky. Děkuji nechci. Už jsem
Koko Loko, Jo, nechtějí si nic nalhávat a proto navrtají bastl vypínač někam do palubky. Děkuji nechci. Už jsem
tjn ale zas zpatecka je taky zakonem vynucena nebo ne-e?Hurikán píše: A jestli je světlo zapojeno přes vyměněnou/upravenou převodovku nebo přes bastl-vypínač je už skoro jedno.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Že do toho šťourám a nedám si pokoj . "Světelný couvací automat" jde klidně vestavět do tachometru ze kterého pude jeden drát navíc . A teď komisaři a všichni divte se . Světlo svítí , čidlo v převodovce není , a vypínač nehyzdí origo interiér a nejezdíte z rozsvícenou spátečkou . ... ...
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Není náhodou v té převodovce příprava... tedy stačí jen vyvrtat díru a vyříznout závit? Tedy samozřejmě ještě osadit spínač....
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
- MartasBrno
Tak sem tu dlouho nebyl a když čtu co se tu zjevilo, je jasný že sem to zamotal.
Na moje první auto s papírem se fakt nesahá a sahat nebude, teda tu povinnou mlhovku prostě trpím a couvačku tam mám origo.
Druhé auto je starší a mám ho krátce a tam ještě nevím jakou budoucnost mu dopřeju.
Elektronická udělátka už v něm sou, je to dobový (fakt jo) tu..ng (úprava). včetně západního rádia starého stejně jak auto.
Takže - pokud se s tím bude jezdit, couvačku dodělám způsobem minimálně konfliktním s mým přesvědčením a podle možností.
P.S. úpravy typu vyvrtat díru do palubky fakt nemám rád.
P.S.2 na tu elektroniku sem se ptal ze zájmu, ne že bych hned šel prznit auto.
Na moje první auto s papírem se fakt nesahá a sahat nebude, teda tu povinnou mlhovku prostě trpím a couvačku tam mám origo.
Druhé auto je starší a mám ho krátce a tam ještě nevím jakou budoucnost mu dopřeju.
Elektronická udělátka už v něm sou, je to dobový (fakt jo) tu..ng (úprava). včetně západního rádia starého stejně jak auto.
Takže - pokud se s tím bude jezdit, couvačku dodělám způsobem minimálně konfliktním s mým přesvědčením a podle možností.
P.S. úpravy typu vyvrtat díru do palubky fakt nemám rád.
P.S.2 na tu elektroniku sem se ptal ze zájmu, ne že bych hned šel prznit auto.