![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
no jako by se to nemohlo stát i u jinýho auta, tak mu praskla žárovička nebo někde vypadl drát.Nulašestka píše:jak to je hrozně spolehlivý.
Nulašestka píše:Hlásím rozšíření vašich řad, jel jsem za modrým sedanem ze středočes. kraje prodaným v Ledcích u MB. Škoda že tomu dědečkovi u toho nesvítily brzdový světla (teda až na to za oknem), což mě opět utvrdilo v tom, jak to je hrozně spolehlivý...
Klid.FOMA píše: Osobně se divím,že někdo s takovýmto názorem se vůbec obtěžuje chodit na tohle forum...
A co si mám myslet já o kdejaké Fabii, které nesvítí také kde co???? A na své Feliici jsem za 8 LET!!!! neměnil JEDINOU!!!!!! žárovku!Nulašestka píše: Co si ale mám myslet, když potkám jednou za rok na silnici kalinu a jako z udělání jí nesvítí brzdovky (= závada)? (Mimochodem předemnou stavěl na křižovatce, takže to moc bezpečný nebylo).
Je potom přinejmenším zvláštní, že na Fordu mi za 6 let kromě H7 v hlavních světlech a osvětlení zapalovače nikdy žádná žárovka neodešla.
Bohužel, s Kalinama jsou tu 2 zkušenosti, a to jedna vcelku se s*roucí a druhá bez problémůNulašestka píše: Bohužel, empirická zkušenost s novými Ladami je pořád stejná - věčně je někde něco špatně.
Osobně si přiznejme, kdo z nás kontroluje (nejen) světla před každou jízdou? Já jsem taky přišel na nefunkční brzdovky až díky nefunkčnímu vnitřnímu osvětlení (pojistka č.1 u 2103), ale přece jenom věřim, že jsem s tim dlouho nejezdil.Martis píše:Osobně bych dával vinu majiteli, který s takovým vozem vyjede a není schopen si ani zkontrolovat auto před jízdou, což je mimochodem jeho zákonná povinnost.