Kryt diferenciálu
Moderátor: Moderátoři
Kryt diferenciálu
Ahoj, nevíte někdo jak je to s krytem diferenciálu na Nivu? Prodejce tvrdí, že o tom nikdy neslyšel. Já jsem ale před pár lety viděl na Internetu zmínku, že je to dost doporučený doplněk a že se montáží zabývá nějaké družstvo... Tehdy to ale nebylo pro mě aktuální a v současnosti zase nejsem schopný tu informaci znovu najít ... Díky.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
No teďka jde teda hlavně o to, jestli to tam běžně dává výrobce - pak není co řešit (budu kupovat novou Nivu). Prodejce nic neví, ale já si to zjistím A jestli ne, tak se rád stavím, akorát nevím kam - v tom případě budu rád, když mi napíšeš SZ nebo mail s podrobnostma. Díky - a tu fotku pokud možno udělej v každém případě - třeba se poučí někdo další
pod diferakom??? Lebo ten vpredu pod motorom tam byt musi aj pri normalnej Nive, vzdy sa nejak zide.
Ovsem hentoho tvojho ropaka mozes oplechovat zo vsetkych stran a furt sa tam nieco bude jebat.
Ovsem hentoho tvojho ropaka mozes oplechovat zo vsetkych stran a furt sa tam nieco bude jebat.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
ako ktory - niektore su skutocne len zataz, ine su nevyhnutne...
Vies aky je rozdiel medzi offroadom a SUV? Obidva su schopne jazdy v terene - ibaze offroad aj viackrat ako raz
Vies aky je rozdiel medzi offroadom a SUV? Obidva su schopne jazdy v terene - ibaze offroad aj viackrat ako raz
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4