Pavel V. a ..... no jméno už má. Žíža.
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si teda názor udělal...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Všem zůčastněným drobkovi a elišce (znám ho a nemám důvod mu nevěřit) DĚKUJI za pochvalu Žížy a zhodnocení 05....
4-Hurikán, jo díky tmavý auto mám poprvé a hlavně jsem to vyzkoušel.
Polepším se co by fotograf
4-Adninistrátoři zpočátku mne potěšil zájem o žížu, ale jen se tady byly borci v hruď, prosím o zachování jako mementa jak si dokážeme zaplevelit seznamku Kravinama. Myslím si že SZ od obou zůčastněných by mi bývalo poskytlo hodnotný názor.
4-Hurikán, jo díky tmavý auto mám poprvé a hlavně jsem to vyzkoušel.
Polepším se co by fotograf
4-Adninistrátoři zpočátku mne potěšil zájem o žížu, ale jen se tady byly borci v hruď, prosím o zachování jako mementa jak si dokážeme zaplevelit seznamku Kravinama. Myslím si že SZ od obou zůčastněných by mi bývalo poskytlo hodnotný názor.
VAZ 2102 zvaný Žíža
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Tak je rozebraný větrník pod saharou a čekám na nový keramický kohout topení, Budu li mít trošičku času ta se podívám po scháde v nejhorším
Dneska jsem dal Žížovy špalkovou postýlku (nebojte měkké dřevo) a zkoušel verglovat kolama a a docela mě překvapil bez vůlí, nicméně budu muset na jaře tuto studii zopakovat.
Dneska jsem dal Žížovy špalkovou postýlku (nebojte měkké dřevo) a zkoušel verglovat kolama a a docela mě překvapil bez vůlí, nicméně budu muset na jaře tuto studii zopakovat.
VAZ 2102 zvaný Žíža
Neboj, kohout seženeš, takže řešení ála scháde nebude nutné.
Nevím, jak jsi zkoušel vůli na svislých čepech, ale vůli na horních zjistíš dobře, když auto stojí pevně kolama na zemi. U spodních čepů musí být podložené spodní rameno, aby byl spodní čep odlehčený. Když bys to zkoušel při vyvěšených kolech (špalky pod nápravnicí nebo pod kastlí) tak toho moc nezjistíš neb spodní čep bude zatížen tahem pružiny.
Nevím, jak jsi zkoušel vůli na svislých čepech, ale vůli na horních zjistíš dobře, když auto stojí pevně kolama na zemi. U spodních čepů musí být podložené spodní rameno, aby byl spodní čep odlehčený. Když bys to zkoušel při vyvěšených kolech (špalky pod nápravnicí nebo pod kastlí) tak toho moc nezjistíš neb spodní čep bude zatížen tahem pružiny.
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Ho ho hó tak to je slovo do prnice, tudíž FŠE opakovat i se bude abychom zdárně cíle svého dosáhli.Hurikán píše:Neboj, kohout seženeš, takže řešení ála scháde nebude nutné.
Dále jsem dnes vypral pásy od Elišky (ano ano i Jelen byl v akci tedy na mýdle )
Usuším a zaskladuji na jaro až bude rachota před STK. Mno jó Březen měsíc bezpečnosti silničního provozu (nebo POVOZU)!
VAZ 2102 zvaný Žíža
-
- Kontaktovat uživatele:
muzes je sehnat treba na www.mjauto.cz . ochotni lidi. poslou ti to i postou. jen si davej pozor u moogu. nevim co za slepce to tam bali ale obcas v krabici od horniho cepu najdes spodni. uz s tim melo vic lidi tady zkusenost.Pavel V. píše:OK nechám si poradit jen kde že se berou??Maysner píše:jsou to vyrobci cepu. lemforder a moog. jiny cepy neber
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Rostou na poli ještě dobré jsou Optimaly ty ti může sehnat Čmelák ze slovenska já je mám a řízení mi jde jako samet až budeš potřebovat tak se ozvi zajistím (doufám že se zase nestrhne další hádka o to které jsou lepší prosím nikomu nic nenutím )
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984