Priora
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Že pozdravuju a nemůžu si odpustit poznámku, že anglickej přepis ruštiny je prostě
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak pro ty, co chtěj vidět i nějaký detaily nové Priory Universal + nějaké další bonboky od Lady jsem naše tento web:plavec píše:Říkal mi jeden člověk co v prioře seděl, že když to porovnal s kalinou, tak priora ho sklamala a pořád mu to příšlo že sedí ve starý desítce.Já jí naživo neviděl, takže nemůžu objektivně posoudit.
http://debates.coches.net/showthread.ph ... 5&page=121
Je tedy fakt, že se ani dovozce na Slovensku ani v Čechách s obrazovou galerií k jednotlivým modelům vůbec nepředřou. Nechápu, jak mohou s tímto přístupem vůbec nějaké to auto prodat....Aspoň kdyby vzali fot ´ák ve chvíli, kdy je auto na salonu a nafotili ho pro zájemce na svůj propagační web. Ale to by bylo asi moc práce...(((
Tak jsem tady něco přidal sám:
Naposledy upravil(a) Martis dne pát říj 31, 2008 23:24, celkem upraveno 1 x.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hele, na posledních fotkach Priory 2171 mě vcelku zaujaly kliky dveří, bohužel v negativním smyslu. Co to je za vynález? Doufam, že to neni ňáký vylepšení, který by přejaly i modely 2170 a 72..
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
kliky priora
JO, mě taky. Když tak na ně koukám, tak to vypadá jako kliky od staré Volhy 21 akorát bez čudlu. Měli jsem ji 15 let, takže vím, o čem mluvím. Ale když na to takhle čučím delší dobu, případají mi stále více originální a zajímavé a jistě by poutaly adekvátní pozornost! Na žádném jiném soudobém autě jsem podobné neviděl. Akorát na starém Chrysleru Voyaer ( ten kulatý) - tam byly hodně podobné....
-
- Kontaktovat uživatele:
mnogo foto u nas v galeree http://www.lada-priora.ru/forum/index.p ... om=galleryŠtěpán Getsko píše:Sasha, rebjata zdjes v klube khately by vydet Prioru toze vnutry. Ty mozesh sdelat par fatagrafii salona? Balshoje tebe spasyba.
no nuzna registracia
foto vnutri universala poka net, skoro budut
perevodchiki google:
translate.google.com
translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=ru&u=http%3A%2F%2Ftranslate.google.ru%2Ftranslate_tools%3Fhl%3Dru&langpair=ru|cs
udachi !
LADA PRIORA CLUB RUSSIA
Já nevím, co se vám na vzhledu interiéru nezdá. Podle mě je to v dnešní době prasáckých tvarů a kreací vysoce nadprůměrný výtvor. Pěkné snadno čitelné přístroje, decentní linie palubovky, atd. Kličky na dveřích mě přijdou normální. Spíš by mě zajímalo, co jsou ty dírky v tapecíru vedle kličky? Z toho co jsem viděl, se mi nepozdává jen tvar středu volantu + spínačka, která ustoupila konzumu a přesunula se na "špatnou" stranu.
Místo a posez na sedačkách nehodnotím, protože jsem v tom neseděl. Hodnotím jen vzhled.
Místo a posez na sedačkách nehodnotím, protože jsem v tom neseděl. Hodnotím jen vzhled.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to bude blbej nezvyk...už se vidim: klíčkem v levej ruce dloubu do plastu a pravou hledam sytičHurikán píše: + spínačka, která ustoupila konzumu a přesunula se na "špatnou" stranu.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
JJ, to je přesný! Však už je taky v tátově Sieřře levá strana sloupku řízení od klíče trochu podřená.Laďuša píše:No jo, to bude blbej nezvyk...už se vidim: klíčkem v levej ruce dloubu do plastu a pravou hledam sytičHurikán píše: + spínačka, která ustoupila konzumu a přesunula se na "špatnou" stranu.