rozdíl mezi 1.6 a 1.7i
Moderátor: Moderátoři
rozdíl mezi 1.6 a 1.7i
Zdravím, chci si v blízké době pořídit žigulika. Zajímalo by mě vaše zkušenosti s motory 1.6 a 1.7i .
Kdo je máte tak za kolik vám to jezdí?
Pokud zná někdo pravdivé údaje těchle motorů (výkon a krouťák) tak se s nimi, zkoušel jsem hledat ale všude se píše něco jiného.
A ještě jedna věc. V modelu 2107 s motorem 1.7i jsou všude 5qvaltové převodovky nebo existují i 17ky se 4qvaltem?
díky předem za odpovědi
Kdo je máte tak za kolik vám to jezdí?
Pokud zná někdo pravdivé údaje těchle motorů (výkon a krouťák) tak se s nimi, zkoušel jsem hledat ale všude se píše něco jiného.
A ještě jedna věc. V modelu 2107 s motorem 1.7i jsou všude 5qvaltové převodovky nebo existují i 17ky se 4qvaltem?
díky předem za odpovědi
1.7 by mela mit 62kW a 84 koni. kroutak si ted nejsem jist jestli neco pres 120Nm ?
1.6 je slabsi, co tu sezenes tak s karburatorem vetsinou ve stary kastli 06. kolem roku 1980, nevim presne kdy, se prestali dovazet. da se tu snad i nekdy najit, ale je to slozity, 21074 kde je 1600 taky. ale je jich malo, spis kdyz si to nekdo dovezl z rakouska nebo nemecka
1.6 je slabsi, co tu sezenes tak s karburatorem vetsinou ve stary kastli 06. kolem roku 1980, nevim presne kdy, se prestali dovazet. da se tu snad i nekdy najit, ale je to slozity, 21074 kde je 1600 taky. ale je jich malo, spis kdyz si to nekdo dovezl z rakouska nebo nemecka
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
je to mozny. kroutak si nejak moc nepamatuju. a pro technicak se mi nechce abych zjistoval jestli to tam ej napsanyPuhi píše:aj mne sa zda že okolo 120 má 1.6ka
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
1,7i jede tak nejlepe, protože objem ničim nenahradiš
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, ja mam ořezany filtrbox, 50ku vyfuk a furt to podle mě jede mizerně ale zas někdo mě řika jak mě to krasně jede
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.