Východoevropský závodník 2105
Moderátor: Moderátoři
Východoevropský závodník 2105
Ač na svým žígu neshledávám nic zajímavýho, dávám ho sem.
Rok výroby je 89, najeto něco kolem 140 000 (myslim). Koupil sem ho od dědy co se o něj hezky staral a měl ho v garáži.
Úpravy zatím žádný, krom fólií na oknech ze kterejma momentálně bojuju, v plánu sou přídavný dálkovky na zahrádku a na nárazník a audio.
Co žere nevim, přes zimu bude v garáži, protože jinak by z něj nic nezbylo...
Rok výroby je 89, najeto něco kolem 140 000 (myslim). Koupil sem ho od dědy co se o něj hezky staral a měl ho v garáži.
Úpravy zatím žádný, krom fólií na oknech ze kterejma momentálně bojuju, v plánu sou přídavný dálkovky na zahrádku a na nárazník a audio.
Co žere nevim, přes zimu bude v garáži, protože jinak by z něj nic nezbylo...
-
- Kontaktovat uživatele:
no hezky zachovalej kousek-jak ypadá zbytek, podlahy a klasická místa?...
není to auto po laku? Alespoň předek?
jen dodám, že pokud je to 13ka řemen, tak si dej pozor...ukrajinci ho nebudou chtít takže je to špatnej motor
není to auto po laku? Alespoň předek?
jen dodám, že pokud je to 13ka řemen, tak si dej pozor...ukrajinci ho nebudou chtít takže je to špatnej motor
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
taky si rikam. kazdej hranatak ma z vyroby vsechno pod maskou a okolo svetel cernyDrobek81 píše:není to auto po laku? Alespoň předek?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
to je realita...prý teda, jen upozorňuji případného nespokojeného majteleJelen píše:Drobku neprovokuj. Zas zakládáš flame jo?
Hezkej,taky se smiruju s tim,ze po novem roce u me zustane do smrti,tedy pokud se schvali ty planovane zakony.Jelikoz bych ho musel dat za prepis,ale to nedam.To co jsem do nej dal,tak se mi uz nevrati nikdy.Ale je to i srdcova zalezitost,takze uz z toho dalsiho duvodu by nesel k novemu majiteli.Mam ho proste rad
-
- Kontaktovat uživatele:
jeden srandista(pardón, po desetiletí se věnuje žigulíkům a vlastnil jich údajně 200 ) tu tvrdil, že motor 1300 řemen co se dával do 05tek je to nejhorší, co mohlo být. Ovšem nejen já, ale i další jedinci, kteří s tímto modelem měli tu čest(opravdové zkušenosti) tvrzení vyvrátili(dle mne je to naopak nejpovedenější konstrukce, akorát obsahově se moc nevyvedl-nedorostl) ale byli sme blbci co nemaj žádné zkušenosti, hážou nepodložené bludy a jsou moc chytřítarquin píše:já to moc nechápu, vysvětli to
Dotyčný zřejmě pochopil, že tudy cesta cesta nevede a zavčas to smáznul, jinak by jsi si to mohl přečíst celé zde :
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... c&start=60
V podstatě v příspěvku od Maysnera (ne říjen 19, 2008 22:34) zůstal zkopírovaný jen jeden původní text tak si klidně počti, klidně se poděl také s případnými špatými zkušenostmi
- George DeLorean
To je jediné co bych mu vytknul . Osobní skušenost nemám ale soused ho mněl a řemen jsem mu mněnil . Je to chyrře vymyšleno že se nepotká při náhodné poruše . Což se nedá říct o většině jiných motorů s řemenem .Drobek81 píše:akorát obsahově se moc nevyvedl-nedorostl
Auto je pěkné ale chtělo by to nějakou linku či proužek nebo gumové lišty na dveře , ta velká modrá plocha bez prahových lišt vypadá divně .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
-
- Kontaktovat uživatele:
no to možná přijde, spíš mi na tom čumáku kolem světel a u chladiče chybí ta černá ...Jinak samozřejmě je znát, že k autu měl někdo kladný vztah a snad se ho podaří i nadále udržetSaša píše:Auto je pěkné ale chtělo by to nějakou linku či proužek nebo gumové lišty na dveře , ta velká modrá plocha bez prahových lišt vypadá divně .
pěkná pětka-jen ta černá na čumáku tam chybí a každý světlo je jiný-ruský a český a k motoru 1,3 s řemenem-měl jsem ji v své 05 -motor je daleko méně hlučný, rád se točí ale je citlivější na seřízení a stav zapalování-svíčky,kontakt rozdělovače. měnil jsem svíčky po deseti tisících km,jak jsem je nechal dýl tak trucoval- ta 1600 co mám teď jezdí jak ďas,táhne od spoda a nemusí se tak točit,navíc stačí udělat odtrh na svíčkách a rozdělovači každých 20000 -není to taková citlivka
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
-
- Kontaktovat uživatele:
záleží, jaké tam dáš kladívko. Nová kladívka je potřeba seřizovat snad permanentně, dost se "sjíždí". Pokud máš staré kladívko a občas tam kápneš olej, vydrží opravdu dýl. Nové díly stojí prostě za houby loni sem koupil novou hadici od motoru k topení a dnes sem cítil kapalinu po vystoupení-no nepraskla sviňa 1?!rosta píše:navíc stačí udělat odtrh na svíčkách a rozdělovači každých 20000 -není to taková citlivka