Samara 2109 - koniec
Moderátor: Moderátoři
Ta trubka je v tom vyvodu za spojenim tech dvou vyvodu jakoby hned vedle lambda sondy?
Hm kdyby slo o samaru tak se na to taky vykaslu ale kdyby se mi podarilo tuknout nejakou nablejskanou alfu za dve mega tak bych se z toho pos..l.
Hm kdyby slo o samaru tak se na to taky vykaslu ale kdyby se mi podarilo tuknout nejakou nablejskanou alfu za dve mega tak bych se z toho pos..l.
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
Taky to tam mam, je asi 1 cm dlouha, bud je uplne zaslepena nebo je v ni fakt minimalni pruchod nejsem schopny to rozpoznat. Vubec netusim k cemu slouzi...
Dival jsem se na nahr. dily (http://www.aaavyfuky.cz/index.php?vyfuk ... chback-1-3) nic takoveho tam nemaji tak bych se s tim nezabyval, mozna to je nejaky pozustatek z vyrobniho procesu...
Dival jsem se na nahr. dily (http://www.aaavyfuky.cz/index.php?vyfuk ... chback-1-3) nic takoveho tam nemaji tak bych se s tim nezabyval, mozna to je nejaky pozustatek z vyrobniho procesu...
Ta trubka je pro mněřící úcely servisu má bejt ucpaná takovou silikonovou zátkou . Má to spousta aut . Slouží to k měření přetlaku ve výfuku . Zjišťuje se tím jestli není ucpán . Pokud Ti to tu zátku vyhazuje a není vadná tak máš ucpaný výfuk a tlakuje se .
Naposledy upravil(a) Saša dne stř říj 15, 2008 16:10, celkem upraveno 1 x.
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
A je to vyreseno Cepicku na tom taky nemam az nebudu mit co delat neco na to vymyslim.Saša píše:Ta trubka je pro mněřící úcely servisu má bejt ucpaná takovou silikonovou zátkou . Má to spousta aut .
-
- Kontaktovat uživatele:
Do rybárpola, ja som chcel Vpower diesel
Ináč už som od pár vecí upustil, čo som chcel spraviť na aute
No a ešte sa mi dostali konečne do rúk svetlá z 083 z masky a chcel by som ich aj s maskou napasovať na 09nu, ono s maskou by to nemal byť až taký problém, skôr sa bojím o tie svetlá nakoľko sú v trošku hrdzavom stave (resp. nepoužiteľné paraboly) ako z toho von???
Ináč už som od pár vecí upustil, čo som chcel spraviť na aute
No a ešte sa mi dostali konečne do rúk svetlá z 083 z masky a chcel by som ich aj s maskou napasovať na 09nu, ono s maskou by to nemal byť až taký problém, skôr sa bojím o tie svetlá nakoľko sú v trošku hrdzavom stave (resp. nepoužiteľné paraboly) ako z toho von???
servus bracho
inak moc pekna Samara aj ked moj nazor na ruske predohraby poznas
najlepsie nechat to v povodnom staveako z toho von???
inak moc pekna Samara aj ked moj nazor na ruske predohraby poznas
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.