Majova Sámoška - Koniec
Moderátor: Moderátoři
a ma cenu tesne pred koncem roku kupovat rocni ?Sid píše:Viem, viem, ale predsa len je to kúsok po diaľnici a s mojím osratým šťastím dostanem pokutu, cestou nazad ďaľšiu a osem tisíc na preskúšanie. Aj tak budeme musieť z budúcej výplaty kúpiť celoročné českú aj slovenskú Kedy budeš doma
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
malo casu, prace pokracuju pomaly, ale predsa.
Koliska zo Zigula na Samaru nepasuje, tak som improvizoval. Sice som skoro vyzul gumy, ale nevadi:
Dnes vyvareny spodok, vodicova strana je uz komplet - vymeneny prah - vonkajsi, priecka, vnutro, vymeneny zadny lem, kufor, podlaha - vacsinu plechov vyrabam, takze je to fakt psina .
No a zatial po veceroch chystam drobnosti ako napr xenony
Koliska zo Zigula na Samaru nepasuje, tak som improvizoval. Sice som skoro vyzul gumy, ale nevadi:
Dnes vyvareny spodok, vodicova strana je uz komplet - vymeneny prah - vonkajsi, priecka, vnutro, vymeneny zadny lem, kufor, podlaha - vacsinu plechov vyrabam, takze je to fakt psina .
No a zatial po veceroch chystam drobnosti ako napr xenony
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Len keby toho casu bolo viac Ked pridem z roboty tak sa mi do toho neoplati pustat, lebo len kym to vytiahnem von a rozlozim naradie je tma, takze akurat to mozem zase spravat....
BOZP je dodrzana, drzi to na gurtni o slivku a ma to dvojite istenie aj pod prednym ramenom Dokonca som vyvaral podlahu vnutri tak ze som do toho auta vliezol a udrzalo ma to
Inak Pežot- ak by si niekedy vymienal, pripadne vyhadzoval prevodovku z tej 1,1tky samary, tak KUPIM
BOZP je dodrzana, drzi to na gurtni o slivku a ma to dvojite istenie aj pod prednym ramenom Dokonca som vyvaral podlahu vnutri tak ze som do toho auta vliezol a udrzalo ma to
Inak Pežot- ak by si niekedy vymienal, pripadne vyhadzoval prevodovku z tej 1,1tky samary, tak KUPIM
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4