Vlado píše:Ahojte, po nedávnom servise a oprave vadných detailov som sa rozhodl moju 110 trocha vytuniť. Keďže sa už nemožem divať na tie 13" disky, zbehol som do bazaru s hlinikovymi diskami a čuduj sa svete, mali tam na Ladu disky.
Netroškaril som a vzal som hned 15". Po nasadení a jazde mi ale príde tá jazda taká divná. Auto je nestabilné a cítim skoro každú koľaj v asfalte. Má s takýmto rozmerom pneumatík niekto nejaké skúsenosti?
Osobne sa vzhľad auta o 200% zlepšil, a tiež sa pneu rozšírili do strán, takže stabilita je tiež lepšia... (teda by aspon mala byt).
Konkrétne sa jedná o:
MOMO 4x98 15" ET35. Edícia ferari. Pneu 195/50 Yokohama 4-5mm.
čmelák píše:14tky tam ani nedavaj bude to vyzerat strasne!
daj tam 15tky 195/45 alebo 16tky 205/45 tak nejako
Lada 2110 1.6 V16 tuning start
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak aby ste si vedeli predstaviť, jak vyzerá môj krásavec na 15" balónoch, tak tu je foto. Je to trošku nekvalitné, bo to je robené telefonom.
Mám Ladu 110, kto má viac
Ještě dotaz, je to normální samolepící tapeta nebo něco spešl?Raduz píše:Držím palce, já to lepil dvakrát myslel jsem že si toChester píše:koukám že to vypadá docela dobře taky zkusím
na mokro to nedržely ohyby tak jsem musel na sucho a to chce cvik.
2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
samolepící folie
taky sem se chtěl zeptat kde to koupit?
Re: samolepící folie
sloupkama to zacina, pres preprogramovani ridici jednotky to pokrcuje a prevrtanim bloku to konci...FOMA píše:taky sem se chtěl zeptat kde to koupit?
VAZ 2104 1.3 1989
No schodou okolnosti jsem fólie dnes koupil za 200Kč ( nehomologované ; 3mx50cm ) a můžu říct, že je to porod a stejně jsem to pom*vil. Zadní skla na dveřích jsem zalepil ale budu to sundávat. Druhá role mi ještě zbyla, takže uvidíme zítra. ( Dělal jsem to na citronovi. Chci aby to bylo na zadních dveřích, kombíkových zadních okýnkách a pátých dveřích. )JmJ píše:sloupkama to zacina, pres preprogramovani ridici jednotky to pokrcuje a prevrtanim bloku to konci...FOMA píše:taky sem se chtěl zeptat kde to koupit?
Jinak to koupíš v každým tuningovým krámu nebo prodejnách podobných Autokelly, ale v autokelly to nehledej. Nemají to tam.
na rovny okno to jde lepit vcelku dobre. horsi je to na zahnuty jako jsou na krabicich. kdyz jsem si tim delal na predni okno pruh musel jsem tu folii na nekolika mistech nariznout aby sla vyrovnatŠtěpán Getsko píše:No schodou okolnosti jsem fólie dnes koupil za 200Kč ( nehomologované ; 3mx50cm ) a můžu říct, že je to porod a stejně jsem to pom*vil. Zadní skla na dveřích jsem zalepil ale budu to sundávat. Druhá role mi ještě zbyla, takže uvidíme zítra. ( Dělal jsem to na citronovi. Chci aby to bylo na zadních dveřích, kombíkových zadních okýnkách a pátých dveřích. )JmJ píše:sloupkama to zacina, pres preprogramovani ridici jednotky to pokrcuje a prevrtanim bloku to konci...FOMA píše:taky sem se chtěl zeptat kde to koupit?
Jinak to koupíš v každým tuningovým krámu nebo prodejnách podobných Autokelly, ale v autokelly to nehledej. Nemají to tam.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Expert na folie tady je kolega standa,lada . Myslím že někde od Humpolce.Určitě s tím lepením má zkušenosti, tak kdybch dával folie, tak u něj.Sám ani nápad, to by byla samá bublinka a všichni by se mi pak posmívali, jakej jsem moula.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
A jo vklastně, tak jsem si totu špatně přečetl. Na ty sloupky, to snad nebude taková hrůza lepit.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Zdravím všetkých! www.autolada.ru/viewtopic.php?t=201587