http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... s%26sa%3DN
Moderátor: Moderátoři
ja mam za to, ze je to spis vetsi modernizace desitky. resp. co jsem pochopil, tak vzhledove je to lehci modernizace, technologicky vetsi modernizace.zelvotron píše:No jestli to třeba nebude tím, že Priora je jen takovou lehčí modernizací desítky, něco jako kulatá krabice -> hranatá krabice.
No jo a kdy bude kombíkplavec píše:Dneska jsem mluvil s panem Nedbalem, tak asi za 14 dní bude Priora v Sadský, ale znáte to radši se zeptejte až za měsíc.Bude 5x Priora Hatchback a sedan s tím že na očumování na prodejně bude hatch. , a nějaký kaliny taky dorazí s motorem 1,4 .
no já myslím že vzhledově lehčí a technicky skoro žádná.JmJ píše:ja mam za to, ze je to spis vetsi modernizace desitky. resp. co jsem pochopil, tak vzhledove je to lehci modernizace, technologicky vetsi modernizace.zelvotron píše:No jestli to třeba nebude tím, že Priora je jen takovou lehčí modernizací desítky, něco jako kulatá krabice -> hranatá krabice.
Kašli na Prioru a nech si dovézt jedenáctku, dokud to má ještě homologaciPátrač píše: No jo a kdy bude kombík![]()
radku tak to je krásný sen, taky takle sním, ale při mojí smůle by do mě někdo naboural hned na první křižovatce, protože by čuměl, co to je za kočár, že to ještě neviděl a BUM BÁC a to bych si pak rval vlasy.radek mb píše:Aspoň jednou bych si chtěl jít do autosalonu a koupit si tam úplně nové auto.Je to takovej můj sen.A mam přání,abych si ten pocit zažil,až si půjdu právě pro Prioru,samozřejmě sedan.Zatím to vypadá,že je i reálná možnost,že si mi to splní.Hned jak bude u pana N.,pojedu jí pořádně prohlídnout.